Adio bucătărie clasică, acum să socializăm în timp ce gătim!

Design-ul, oglinda personalității tale cu stil.

Ne lăsăm sub influența  diversității, dar în același timp căutăm soluții practice care să o aducă la un num...

Ne lăsăm sub influența  diversității, dar în același timp căutăm soluții practice care să o aducă la un numitor comun cu personalitatea noastră.  Acest lucru se vede cel mai bine în interiorul căminelor noastre. Ne interesează  raportul dintre  armonie, stil și utilitate – reguli de aur – în desăvârșirea  confortului personal. Într-un astfel de context, utilitatea unei bucătării tradiționale nu ne mai satisface, lucru care depinde mai mult de necesitate decât de opțiune. Nevoii noastre practice răspunde cel mai bine, tipul unei bucătării multifuncționale pentru că și noi suntem multitasking, nu-i așa? În mod firesc nu ne mai pare atât de american spațiul open și nici atât de scandinav modelul bucătăriilor minimale. Ele reprezintă pur și simplu proiecția nevoilor noastre.

 

Specialiștii Nolte îți prezintă mai multe tipologii de bucătării  care se pliază pe mai multe tipuri de personalități în funcție necesități.  Ai 1,60 m ? Atunci Echipa Nolte va creea la propriu, o bucătărie pe măsură ta :).  Pe urmă, poate ai preferințe în ce privește compartimentarea spațiilor de depozitare. Îți stăm la  dispoziție pentru fiecare preferință.

Referitor la stilul bucătăriilor Nolte este variat, iar materialele din care sunt realizate au un rol important în definirea lui.  Pentru că avem o atracție pentru începuturi, integrăm materiale primare în personalitatea design-ului contemporan. Bucătării ca Ferro Soft Lack, Ferro Nova Lack, Metal lux, au fronturi realizate din pulbere de metal real, blaturile bucătăriei Portland Corona  au în structura lor ciment, iar Portland Legno Nova Lack este realizată din lemn. Partea cea mai atractivă o reprezintă mixul dintre materiale, care accentuează nonconformismul dintre clasic și modern. Unul dintre cele mai frumoase exemple de acest gen este bucătăria Windsor Lack. Pentru Nolte Home Studio, bucătăria ideală este locul unde poți să citești în timp ce gătești! Da. Poți avea inclusiv, un spațiu pentru revistele tale de cooking. Mai mult decât atât, organizarea unui evening party cu techno beats poate avea loc cu succes în noua ta bucătărie Nolte! Tu ce bucătărie Nolte preferi ?

 

În showroom-ul nostru o discuție animată despre soluția de amenajare a bucătărie tale îți va releva o serie întreagă de opțiuni de stil, organizare și culori.