Bucătării moderne cu întreținere rapidă

Art Deco - stilul care exprimă lux

E plăcut să gătești pentru toată familia, dar nimeni nu a zis vreodată că-i plăcut să vezi cum sar stropii de a...

E plăcut să gătești pentru toată familia, dar nimeni nu a zis vreodată că-i plăcut să vezi cum sar stropii de apă pe blat când cureți legumele. Specialiștii Nolte îți proiectează bucătăria care te inspiră la gătit, dar se asigură și că o poți menține igienică de fiecare dată. Descoperă soluțiile de bucătării germane cu chiuvete și plite în blat care combină aspectul modern cu o întreținere ușoară.

Sigure, ușor de instalat și de curățat

Specialiștii Nolte cunosc soluția perfectă pentru bucătăriile moderne: montarea impecabilă a chiuvetelor și a plitelor de bucătărie în blat. După ce decupează golurile în blatul de bucătărie, umplu stratul de suprafață cu o rășină impermeabilă. Apoi, aplică laminatul pe toată grosimea blatului pentru a crea un pat de rășină pentru chiuvetă. Pentru stabilizare, o secțiune de blat este introdusă în decupaj, iar instalatorul trebuie doar să sigileze chiuveta cu silicon. Astfel, niciun fel de umiditate ajunge pe masa de lucru.

Chiuvetă cu design și soluții anti-stropire

Fie că vrei o chiuvetă cu o cuvă sau cu două cuve, întotdeauna se va integra perfect în bucătăria ta Nolte – și vei avea acea suprafaţă continuă între blat și chiuvetă care este uşor de întreţinut. În plus, bucătăriile Nolte vin la pachet cu soluții anti-stropire, care se remarcă printr-un design exclusivist, și spații perfect organizate pentru depozitarea sub chiuvetă cu coșuri de gunoi încorporabile, care nu lasă loc gunoiului să cadă pe lângă.

Materiale super-rezistente

Blaturile de bucătărie care includ chiuveta și plita rezistă la zgâriere și la cald, la pătare și la substanțe de curățat, dar, cel mai important, arată fabulos. Cu aspect de stejar negru texturat sau din furnir natural mat, cu aspect de ciment sau pulbere de metal, ai o diversitate de opțiuni de design din care să alegi.

Noi te invităm în showroom-ul Nolte cu soluții pentru bucătării moderne – dar, mai ales, pentru toate opțiunile de stil, de organizare și de culori pe care le vei vedea.