Câte obiceiuri, atâtea bucătării moderne

Cum amenajezi o bucătărie de 14 mp?

Entuziasmul în reamenajare poate să îți pălească subit când realizezi multitudinea de drumuri pe care va trebui s...

Entuziasmul în reamenajare poate să îți pălească subit când realizezi multitudinea de drumuri pe care va trebui să le faci pentru analizarea și finalizarea ofertelor, dar și pentru susținerea șantierului din casa ta. Specialiștii de la Nolte Kuchen spun că numai pentru alegerea bucătăriei un client este pus în situația de a lua peste 1,000 de decizii pentru ca ceea ce va obține să corespundă stilului său de viață. E de înțeles, când te gândești că alegerea ta nu este doar a ta, ci a tuturor celor care vor folosi bucătăria. Astăzi vă propunem câteva abordări care să vă scurteze timpul deciziei și, măcar bucătăria să fie reamenajată mai repede decât te-ai aștepta. Hai să răspundem împreună la câteva întrebări, și pentru ca împreună să nu rămână doar o discuție virtuală te poți programa pentru o vizită în showroom-ul nostru despre bucătării moderne!

1.Ce (ne)mulțumiri ai față de bucătăria ta actuală?

Gândește-te la momentul în care ți-ai achiziționat tipul de bucătărie pe care o ai acum:

  • ce așteptări aveai în utilizarea ei? ți le-a îndeplinit pe toate? pe care da, și pe care nu?
  • dintre așteptările neîndeplinite care își mai au locul acum, într-o viitoare bucătărie? (ex: poate familia ta s-a mărit, poate nu schimbi doar bucătăria, ci îți cumperi un apartament nou etc).

💡 Sfat Nolte:

Este normal să vrei să ții costurile sub control. Dar lasă pragmatismul prețului să își spună cuvântul când deja ai 3 alegeri de bucătării pe care le consideri cel mai aproape de ceea ce ai nevoie și fă o listă cu argumente ”pro” și ”contra”. La confruntarea listei poți rămâne cu una sau două alegeri din cele 3. Dacă îți rămân două programează o ultimă vizită în showroom și discută deschis cu consultantul tău.

2.Bucătărie modulară pentru obiceiuri frumos organizate sau să lăsăm și puțin loc pentru neprevăzut?

Când ești la prima locuință și vrei să stai aici cel puțin 5 ani, îți recomandăm să te gândești cu prioritate la modul în care noua ta mobilă de bucătărie va pune în valoare spațiul de care dispui. Scenariu în care, îți recomandăm să îți organizezi frumos obiceiurile într-o bucătărie cu design personalizat, care să îți transforme inclusiv colțurile în spațiu funcțional.

Sunt și clienți care știu că se vor muta în câțiva ani într-o casă nouă, dar tocmai se pregătesc să își mărească familia și atunci provocările sunt altele. Poți rezolva multe schimbând bucătăria 

actuală cu una modulară, cu texturi ușor de întreținut (exemplu: blaturi din sticlă) și care să îți lase mai mult spațiu de manevră în bucătărie.

Și pentru că nu vrem să te lăsăm cu mai multe dileme ca înainte, despre noua ta bucătărie, ne-am gândit că 3 stropi de inspirație de la Nolte îți vor ține interesul viu până la vizita ta în showroom: Carisma, Vienna Venta, Stone & Feel Softmat.