Ce ții în bucătărie, rămâne-n bucătărie!

Trei bucătării în tendințe pentru trei moduri de viață diferite

Mai mult spațiu, dar și mai mult timp O bucătărie care arată bine este locul unde ai totul la îndemână și știi...

Mai mult spațiu, dar și mai mult timp

O bucătărie care arată bine este locul unde ai totul la îndemână și știi mereu ce și unde se află. Problema apare când constați că în timp te-ai aglomerat de obiecte pe care nu știi unde să le păstrezi. Cu siguranță ai seturi de farfurii, tacâmuri, pahare de diferite modele, căni, ustensile de gătit, tigăi, crătiți, zeci de ceaiuri și cutii cu cereale, cel puțin patru feluri de oțet și o duzină de borcane cu dulceață de la bunici. Să mai continuăm?

Prin urmare, ne-am gândit să-ți arătăm câteva soluții inteligente de depozitare care îți optimizează spațiul și nu te fac să-ți irosești timpul căutând prin sertare storcătoarele, palete sau formele de tarte.

Fără trucuri, doar multă organizare

Nu, nu își vom arăta trucuri pentru a câștiga ceva mai mult spațiu de depozitare. Deci nu îți vom sugera să alegi mobilă albă sau în culori cât mai deschise pentru că așa bucătăria o să pară mai mare decât este în realitate. Nici nu-ți vom spune să-ți atârni o șină cu cârlige, pentru tacâmuri. Sau să folosești rafturi suspendate în loc de dulapuri.

Îți vom arăta că într-o bucătărie care respectă stilul tău de viață totul poate fi depozitat într-un mod practic, simplu și elegant. De ce credeți că bucătăriile Nolte sunt atât de apreciate? Pentru că folosesc fiecare colțișor pentru eficientizarea spațiului și sunt extrem de bine organizate.

Cele mai importante cinci lucruri pentru depozitare într-o bucătărie inteligentă Nolte

  1. Sertare adânci care au un sistem de organizare bine pus la punct că să ții lejer toate ustensilele de bucătărie
  2. Separatoare reglabile ca să împarți spațiul sertarului în funcție de cât de mari sunt oalele tale
  3. Insulă de bucătărie cu spații de depozitare și care integrează diverse electrocasnice utile în cooking ca să nu aglomerezi blatul de gătit. Mai mult, are și sertare secrete! 🙂
  4. Un interior versatil și o mulțime de spațiu de depozitare, chiar și aparate, în spatele ușilor închise. Frigiderul, mașina de spălat vase, hota sau cuptorul dispar discret atunci când nu le folosești.
  5. Mobilier de bucătărie cu rafturi deschise pentru depozitarea întregii vesele care te ajută să găsești mai ușor obiectele pe care le folosești în fiecare zi.

Dacă vrei să te convingi, te așteptăm în showroom-ul Nolte din strada Turda. Tot ce ai de făcut este să-ți programezi o vizită!