Clasic e fantastic în aceste bucătării clasice

Bucătării moderne cu întreținere rapidă

O bucătărie clasică este azi mai mult decât o amenajare funcțională, simplă și armonioasă. Specialiștii Nolte ...

O bucătărie clasică este azi mai mult decât o amenajare funcțională, simplă și armonioasă. Specialiștii Nolte în amenajări de bucătării germane îți oferă pentru inspirație șase modele de bucătării clasice cu finisaje elegante și accesorii deosebite, pornind de la șase colecții de fronturi clasice. Potrivite pentru interioare moderne, rustice sau elegante, aceste bucătării nu se demodează niciodată. Inspiră-te din colecțiile Nolte!

Colecția de bucătării Venta –  modernă și practică cu un aer elegant, aproape clasic

Ați cumpărat apartamentul vechi dintr-o clădire liniștită din spatele bulevardului care străbate orașul. Ați fi fericiți, printre altele, ca activitățile voastre să aibă loc (și) în bucătărie – un toast închinat confortului și eleganței, care se adaptează perfect unui spațiu deschis.

Elemente specifice: mobilier multifuncțional cu corpuri închise și deschise, insulă de bucătărie cu chiuvetă încorporată,  mânere metalice de dimensiuni mici, fronturi frezate în culori naturale – alb și magnolia.

Exemplu de amenajare: Vienna Venta.

Colecția de bucătării Carisma Lack – clasic-elegantă extra-utilată

O bucătărie carismatică, dar cu caracter. Unde nu-ți lipsește nimic, nici când pregătești cina, nici când îți vin prietenii în vizită. Cu mobilier care la fel de bine e o alternativă mult mai confortabilă pentru citit revistele cu rețete, cu o amenajare care la fel de bine se asortează și sufrageriei, cu super-dotări care la fel de bine sunt discrete.

Elemente specifice: mobilier de bucătărie multifuncțional, finisaje din furnir natural, plinte are ascund sertare cu spațiu de depozitare, opțiunea de a încorporata hota în blatul de bucătărie – în lateralul plitei, pentru a fi vizibilă doar când o folosești, fronturi frezate și mânere metalice subțiri, 18 culori mate disponibile.

Exemplu de amenajare: Carisma Lack Softmat

Colecția de bucătării Frame Lack cu aer rustic

Cei etern îndrăgostiți de lucrurile nostalgice le iubesc, familiile tinere cu copii le adoră! Să fie primul borcan cu gem de măceșe, să fie o pisică torcând blând sau zarzavatul proaspăt din lădiță care trebuie udat? Toate laolaltă, dar mai e ceva. Colecția Frame Lack care dă viață farmecului de la țară.

Elemente specifice: sertare silențioase, rafturi deschise și corpuri închise pentru mai mult spațiu de depozitare, corpuri suspendate tip vitrină, pilaștri și cornișe în stil clasic, fronturi profilate și mânere metalice late, 18 de culori, suave sau condimentate.

Exemplu de amenajare: Frame Lack

Colecția de bucătării Windsor Lack – aspect tradițional și finisaje contemporane

Dacă tu și familia ta vă căutați refugiul într-o vacanță la țară în fiecare weekend, îți spunem de pe acum că o bucătărie rustică este soluția ideală, pentru că aici visele se simt în aer! Și, în plus, vacanța ca-n copilărie nu se termină niciodată!

Elemente specifice: hota rustică pe polița căreia poți să lași aluatul la dospit, dulapuri suspendate cu uși de sticlă, sistem de colț tip cămară „Le Mans” care îți dă posibilitatea să fructifici spații pe care înainte le considerai de nefolosit, fronturi frezate și mânere metalice cu aspect de oțel inoxidabil, 18 culori mate disponibile.

Exemplu de amenajare: Windsor Lack Magnolia

Colecția de bucătării Elegance – absolut cuceritoare

Sunteți o familie urbană, dar adorați atmosfera caldă și romantică. Cu această bucătărie fascinantă și delicată, nu e nevoie de o excursie în Marsilia pentru a recrea atmosfera provensală în spațiul tău personal.

Elemente specifice: alb super-glossy, hotă cu spațiu de depozitare deschis, dulapuri suspendate cu uși de sticlă, fronturi frezate și mânere cromate tip buton.

Exemplu de amenajare: Elegance Pure White

Colecția Torino Lacksingurele bucătării clasice cu design contemporan

Clasic. Elegant. De inspirație Art Deco. Da, poți avea o bucătărie clasică cu design contemporan, adaptat zilelor în care trăim. Cea mai nouă colecție de fronturi Nolte readuce în lumină eleganța clasică și amenajările de bucătării moderne – atunci când, bineînțeles, nu ascunde o perlă în sertarul cu farfurii.

Elemente specifice: sertare din furnir natural, geam bronze pentru fronturile de sticlă, pilaștri, cornișe și plinte executate în stil clasic și alese cu foarte mare atenție pentru o armonie perfectă, fronturi profilate și mânere ovale de crom, 18 culori mate disponibile.

Exemplu de amenajare: Torino Lack Lava Softmatt

În showroom-ul nostru, ascultăm care este stilul tău preferat și găsim soluții de amenajare, organizare și culori care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Programează o vizită!