Cum amenajezi o bucătărie de 14 mp?

Adio bucătărie clasică, acum să socializăm în timp ce gătim!

Noi ştim din memorie fiecare bucătărie proiectată, livrată şi montată, iar mulţi clienţi ne-au devenit prieteni...

Noi ştim din memorie fiecare bucătărie proiectată, livrată şi montată, iar mulţi clienţi ne-au devenit prieteni pentru că împărtăşim aceleaşi valori şi pasiuni: familia, gătitul şi bucuria pentru o viaţă frumoasă. Așa că dintre toate proiectele de amenajare interioară dedicate bucătăriilor de 14 mp, specialiștii Noltei au extras tips & tricks care sperăm să îți fie de folos, dacă și tu ai o astfel de bucătărie.

După ce treci de pasul în care este nevoie de planul bucătăriei tale în achiziționarea unei bucătării Nolte, prima noastră recomandare este să alegi între o bucătărie în formă de U sau una în formă de L. În amenajarea unei bucătării de 14 mp spațiul nu este o problemă în sine, dar poate deveni, dacă alegi să-l mobilezi cu o insulă fără să te consulți cu un specialist.

     1.Bucătăriile în formă de U

Modul în care sunt proiectate bucătăriile Nolte le face extrem de potrivite pe cele în formă de U pentru cei care își doresc spații generoase de lucru, nu doar pentru gătit.

Metal Lux poate fi inspirația care îți lipsește. Texturile pot fi din materiale primordiale: metal vopsit, lemn și ciment sau sticlă sau din imitații fidele ale acestora. Este pentru cei care înțeleg că design-ul nu înseamnă doar culori și linii, ci stil de viață în armonie cu linii și culori. Poate fi doar despre gătit sau poate fi și despre alte obiceiuri care își pot găsi locul în sertarele Nolte: cutia cu amintirile de familie, ultimele obiecte de gătit cumpărate de la un târg de design, rețetarul sau pur și simplu o tabletă de pe care îți verifici ultimele e-mail-uri primite.

       2.Bucătăriile în formă de L/l

Atunci când în spațiul de bucătărie obișnuiești să desfășori mai multe activități, nu doar gătit și mâncat,  o mobilă de bucătărie montată sub formă de L/l este o garanție că vei beneficia de spațiul de manevră potrivit. Noroc că mai există și alte tipuri de camere în casa voastră că altfel îți va surâde ideea să te muți cu totul în bucătărie.

  • Vienna este opțiunea care poate corespunde foarte bine cu descrierea de mai sus. Cu blatul de piatră, cu dimensiunile lui generoase, este mai mult decât potrivită pentru gătitul ca activitate de petrecere a timpului liber. Sistemele pentru depozitare sunt mixte: interioare și exterioare, iar modul în care sunt folosite îți joacă percepția între cooking show și confort cooking. Stilul country cu fronturi din lemn și sertare spațioase este mult adaptat tendințelor contemporane de minimalism.

În showroom-ul Nolte o discuție animată despre soluția de amenajare a bucătărie tale îți va releva o serie întreagă de opțiuni de stil, organizare și culori.