Cum faci cea mai bună investiție când vrei o bucătărie germană

Patru idei care au prins viață într-o bucătărie Nolte

Ai început anul cu planuri mari pentru bucătăria ta: să fie de calitate, să aibă ultimele dotări, să se integrez...

Ai început anul cu planuri mari pentru bucătăria ta: să fie de calitate, să aibă ultimele dotări, să se integreze în spațiul în care locuiești. Cu cât ceri mai mult, cu atât prețul e mai mare! La Nolte vei descoperi o excepție: indiferent de bucătăria care îți place, garantăm că vine la pachet cu extra-avantaje. Prin urmare, nu trebuie să pui pe masă toate economiile strânse în luni de zile ca să te bucuri bucătăria viselor tale. Vei afla mai departe de ce.

Bucătăriile-vedetă: sursă de inspirație

Vrei o bucătărie nouă, dar ai și multe obiceiuri cărora vrei să le găsești loc. Pentru a-ți ușura viața, inspiră-te din bucătăriile-vedetă Nolte! Vei vedea cele mai inovative materiale folosite pentru fronturile de uși, cele mai diverse colecții de finisaje de uși (fronturi) și cele mai exclusiviste sisteme de feronerie pe care nu le găsi pe alte tipuri de bucătării.

Ferro Soft Lack:
Metalul este materialul vedetă al zilelor noastre. Dar nu doar pentru că este un trend ți-l recomandăm, ci pentru că în varianta Ferro Soft Lack creează scena perfectă pentru toate reprezentațiile tale culinare. Are fronturi finisate cu pulbere de metal, blat în același tip de finisaj și o insulă de bucătărie pentru rock stars cu spații laterale, deschise pentru depozitare.

Îți place metalul? Nu ai de ce să eziți în achiziționarea unui mobilier de bucătărie cu fronturi aspect metal. Pentru că primești din start 30% DISCOUNT+ TVA CADOU. Programează o vizită în showroom ca să afli condițiile ofertei.

Portland Legno Nova Lack:
Îmbinând îndrăzneț texturile și materialele, bucătăria Portland Legno Nova Lack este definiția eleganței supreme. Aspect industrial din agat cu compoziție de ciment real. Stejar marone și lac autentic din quartz gri. Fronturi finisate cu ciment realizate manual, fără mânere. Uși din quartz lăcuit care maschează orice obiect. Să-ți mai spunem că se intregrează perfect într-un living open space?

Îți place cimentul? Nu ai de ce să eziți în achiziționarea unui mobilier de bucătărie cu fronturi aspect sau textură din piatră. Pentru că primești din start 30% DISCOUNT + TVA CADOU. Programează o vizită în showroom ca să afli condițiile ofertei.

Vida Cotton Papyrus:
O bucătărie sustenabilă din materiale reciclabile face pereche cu designul prietenos și multi-funcțional. De la placa de lemn colorată într-o nuanță condimentată, la rafturile deschise cu etajere din sticlă neagră și la fronturile cu textură subtilă, foarte fină. VIDA e o bucătărie inovatoare, prietenă cu mediul și realizată în întregime din materiale reciclabile.

Îți plac materialele reciclabile? Nu ai de ce să eziți în achiziționarea unui mobilier de bucătărie cu fronturi din lemn. Pentru că primești din start 30% DISCOUNT + TVA CADOU. Programează o vizită în showroom ca să afli condițiile ofertei.

Cel mai ridicat standard de calitate, dar și cea mai bună ofertă

Și, dacă aceste bucătării te-au inspirat în construirea bucătăriei tale, mai avem o veste bună. Bucătăriile germane Nolte au o ofertă extraordinară! Fii printre primii 10 clienți care semnează contractul până la 31 Martie 2019 și primești un discount de 30% + TVA CADOU. Programează acum o vizită în showroom unde îți povestim pe larg despre ofertă.