Design-ul, oglinda personalității tale cu stil.

Soluții ingenioase în organizarea activităților de cooking.

Bucătăriile Nolte, brandul nr. 1 de bucătării germane în stil si utilitate. Un loc în care te simți bine înseamn...

Bucătăriile Nolte, brandul nr. 1 de bucătării germane în stil si utilitate.

Un loc în care te simți bine înseamnă  înainte de toate,  un spațiu care beneficiază de design funcțional cu  produse de calitate. Studiul recent realizat de către Institutul german pentru calitatea serviciilor/vieții a  recunoscut bucătăriile Nolte, brandul nr. 1 de bucătării germane având ca principal criteriu, raportul dintre stil și utilitate.

Una dintre concluzii arată că design-ul este, în proporție de 90%, indicatorul principal de satisfacție al cerințelor clienților atunci când achiziționează o bucătărie nouă. Se pare că specialiștii în design-ul de interior au trecut testul timpului și se bucură de o solicitare tot mai mare. Dacă în urmă cu doi ani credeai că eșți omul bun la toate, dar și designer:) astăzi apreciezi mai degrabă că siguranța confortului tău depinde foarte mult de proiecția specialiștilor. Apariția revistelor pe piața de specialitate  a îndreptat din ce în ce mai mult consumatorul către consultanța  în domeniu. Curiozitatea pe care revistele de specialitate o stârnesc asupra spațiilor minimale și multifuncționale au contribuit mult la educația consumatorului.

Obiceiuri și gusturi în amenajare:

Un public educat depășește barierele utilității ca să lase loc obiceiurilor cu un plus de confort. Studiul arată că 40 % dintre utilizatorii bucătăriilor contemporane fac din acestea un living  în care mixează activitățile de cooking cu preocupările de zi cu zi. Deja, stilul bucătăriilor reflectă obiceiurile individului care trăiește diversitatea lumii globale. Ești multitasking și îți place să ai în casă câte un colțișor dedicat fiecărei activități în parte și  dacă se poate să le ai pe toate în același loc? Bucătăriile Nolte, recunoscute pentru calitatea lor, sunt proiectate în funcție de nevoile lumii actuale.

Portland Nova Lack  și sezonul de toamnă

Portland Nova Lack este un exemplu de bucătărie pe care specialiștii Nolte îl recomandă mai ales în sezonul de toamnă. Culoarea roșiatică a lemnului mixată cu griul industrial al cimentului de quartz reprezintă estetica la nivel de meticulozitate. Masa poate fi la fel de bine, nu doar locul unde cinezi alături de familie, cât și masă de conferință. Poți inclusiv să-ți organizezi  meeting-urile aici pentru că nu-i lipsește eleganța unui spatiu de lucru. Dacă te lași convins(ă) de statisticile DISQ și de calitățile Bucătăriilor Nolte, te așteptăm în showroom-ul nostru de pe Str. Turda nr. 98.