în bucătăria Nolte te relaxezi în timp ce gătești

Ce ții în bucătărie, rămâne-n bucătărie!

Socializarea  ca punct de reper în designul actual Designul s-a dezvoltat atât de mult  încât a devenit o sursă f...

Socializarea  ca punct de reper în designul actual

Designul s-a dezvoltat atât de mult  încât a devenit o sursă foarte importantă în dezvoltarea  relațiilor inter-umane, de aceea un design de calitate integrează întotdeauna componenta socială printre nevoile actuale ale societății contemporane.

 

Ghidul specialiștilor Nolte este utilitatea

Primul  principiu al specialiștilor Nolte în realizarea unui proiect de design este utilitatea. Astfel, inovează spațiul tradițional  de gătit, cu  o proiecție open. Astăzi este firesc să vezi un rețetar de gătit  pe aceeași etajeră din bucătărie cu cărțile de lifestyle sau  belestrică.  Însă, ceea ce le scoate din decorul banal  al zilelor noastre este proiecția unui design calificat și inovativ al spațiului din carte fac parte.   Această calificare se obține cu ajutorul noului val de designeri care  se raportează la obiceiurile societății  contemporane.

 

În bucătăria Nolte citești în timp ce gătești

Mixul între activități în spațiul de gătit este  încurajat de specialiștii noștri Nolte prin proiecția unui spațiu multifuncțional.  Eleganța, sobrietatea, finisajele și generozitatea proiecției  fac din bucătăriile Nolte sufragerii contemporane.

Spre exemplu dacă printre activitățile tale zilnice se numără și pasiunea pentru citit, specialiștii noștri  recomandă trei bucătării elegante unde integreaza și zona de relaxare, alternativă  activitaților de cooking. 

 

Bucătăria Ferro Soft Lack

Datorită combinației subtile de materiale, bucătaria capătă un aspect  urban și în același timp glam. Pulberea originală din metal care particularizează fronturile  și aspectul lăcuit al rafturilor o scoate la orizontul celor mai îndrăznețe cautări.  

 

Bucătăria Portland  Legno

Atmosfera  homey a bucătăriei se datorează în primul rând aspectului organic oferit de lemn.  Spațiul de expunere inventiv al obiectelor este evidențiat prin etajere din lemn cu uși  glisante high-gloss quartz grey 

Un spațiu care merită experimentat te așteaptă la Nolte!

 

Corona Portland 

Bucătăria ne oferă o perspectiva proaspătă asupra spațiului prin stilul linear realizat.

Spațiul de expunere al bucătăriei  are o dinamică specială prin proiecția care ghidează  activități de reading și de cooking . Să citești  și în același timp să  tragi cu ochiul la prăjitura care se gătește nu e doar o imagine de reviste.

 

Vrei și tu să citești în timp ce gătești ?

Atunci stai de vorba cu specialiștii noștri  Nolte  la nr de tel: 0728 327 094

Pentru o  vizită în showroom  te așteptăm pe Bd. Turda nr. 98