Patru idei care au prins viață într-o bucătărie Nolte

Clasic e fantastic în aceste bucătării clasice

Cu toții avem nevoie din când în când de un strop de inspirație. Iar detaliile unui stil de viață care începe ș...

Cu toții avem nevoie din când în când de un strop de inspirație. Iar detaliile unui stil de viață care începe și se termină în bucătărie, ne ajută să descoperim ce putem aduce nou în propriile noastre bucătării. Să fim deschiși la schimbări, să căutăm calitate pe termen lung și să avem convingerea că într-o bucătărie Nolte orice idee poate deveni realitate. Iată patru dintre ele care ne-au ajuns, în mod special, la inimă. Într-o selecție de patru articole, e momentul să aflăm împreună care au fost cele mai interesante idei care au avut în centru bucătăria Nolte. Și, desigur, să le (re)citim!

Culoarea anului 2019 în bucătărie

Dacă îți place mult culoarea anului, avem vești bune: Living Coral este excelent pentru bucătărie! Adela Chivărean, interior designer, explică în amănunt cu ce texturi din bucătăria ta Nolte se potrivește cel mai bine. Vrei să vezi și în ce combinații de culori și de accesorii o poți folosi? Citește întreg articolul.

Roșul-coral este cald, excelent pentru bucătărie. Alegeți o paletă proaspătă și tonică de corai și turcoaz, contrastantă și strălucitoare.sursa

Mai bine pe insulă, decât pe masă, mai bine chef(ă) la tine acasă!

Cine ar fi zis că gătind pe tocuri și cu fața la invitați transformă o cină în spectacol? Unul unde toată lumea se bucură de arome și de culori. Din punct de vedere funcțional insula de bucătărie ocupă spațiu mai puțin și îndeplinește roluri diferite, în același timp: e loc de gătit, de luat masa și de depozitat. Îți sugerăm să surprinzi amănuntele cele mai interesante din următorul articol. Citește pe larg.

Masa nu trebuie să fie un prilej de chinuri pentru unii și de desfătare pentru alții, ci un eveniment social agreabil și intim.sursa

Bucătăria ta. Reguli și secrete pentru bucătăria perfectă

Regulile de amenajare sunt esențiale dacă vrei să ai o atmosferă armonioasă acasă, așa că dacă planifici să-ți iei o bucătărie nouă ia în calcul atât forma bucătăriei, cât și texturile, amplasarea mobilierului și lumina. Descoperă șase reguli pentru integrarea perfectă a bucătăriei la tine acasă, despre care afli mai multe din acest articol.

Spațiu trebuie să fie suficient pentru mobilitate, fără a fi nevoie de ocolire exagerată și în același timp asigurând o curgere energetică armonioasă încăperii. SIMETRIA este secretul. sursa.

5 lucruri scandaloase pe care să nu le faci niciodată în bucătărie

Un stil de viață WOW într-o bucătărie pe măsură are loc! Ca să poți să adaugi puțin glamour și să-ți desfășori impresiile artistice sau chiar să locuiești la tine în bucătărie. Vezi mai departe detaliile de culise ale unui fine living în bucătărie.

Puțin glamour nu a omorât pe nimeni… încă. sursa.

De luni până vineri, între orele 10:00 – 18:30, și sâmbăta de la 09:00 la 15:00, show room-ul Nolte este locul perfect de inspirație și discuții despre bucătării, pentru cei care preferă o întâlnire directă cu consultanții noștri. Tot ce ai de făcut este să programezi o vizită!