Trei bucătării în tendințe pentru trei moduri de viață diferite

Cum faci cea mai bună investiție când vrei o bucătărie germană

Ai multe idei de amenajare, dar prioritare sunt cele care se potrivesc cu stilul tău de viață. Vrei să transformi bu...

Ai multe idei de amenajare, dar prioritare sunt cele care se potrivesc cu stilul tău de viață. Vrei să transformi bucătăria veche în bucătăria prezentului, dar trebuie să susțină principiile și obiceiurile pe care le ai. Recomandarea noastră este să te lași pur și simplu inspirat de stilul Nolte. Mai departe vei vedea care sunt inovațiile într-o bucătărie modernă în 2019, pornind de la ceea ce-ți dorești. Atenție! Vorbim de bucătării care sunt la modă în 2019, dar perfect funcționale pentru următoarele două decenii.

Mod de viață: Te preocupă mediul înconjurător în care vei trăi alături de familie și copii 

Soluția Nolte: O bucătărie realizată în întregime din materiale reciclate

Prima colecție Nolte prietenă cu mediul este 100% sustenabilă și are un look prietenos. Colecția Vida este plină de viață și de optimism. Știm de pe acum că placa de lemn colorată îți va condimenta orice conversație la cafea. Sau că rafturile deschise și cu etajere din sticlă neagră îți vor reține privirea, dar nu te rețin și din timp, pentru că te ajută să vezi și ajungi mai repede la obiectele pe care le folosești în fiecare zi. Aruncă o privire!

Modern: dulapul de bucătărie adăpostește toate electrocasnicele. Prin urmare, frigiderul, cuptorul, mașina de spălat vase sunt ascunse. Iar când nu gătești, bucătăria ta poate fi la fel de bine cel mai prietenos birou în care lucrezi.

Mod de viață: Faci multe planuri de viață, nu de curățenie a bucătăriei

Soluția Nolte: O bucătărie cu tehnologie anti-amprentă

Colecția Phoenix îți vine în ajutor în întreținerea bucătăriei fără urme de degete – de fiecare dată, inclusiv când îți vin în vizită părinții ca să se joace cu cei mici. Știi ce o să-ți placă garantat? Dulapurile de bucătărie cu fronturi care sunt negru-mat și în același timp anti-amprentă! Astfel gătitul devine foarte confortabil. E greu să menții ordine în toată casa, dar pentru bucătărie ai acum o alternativă evoluată la soluțiile de curățat și la ștergerea sertarelor cu o cârpă moale.

Modern: o mai bună compartimentare cu matricea Matrix 150 patentată de Nolte Küchen, care permite proiectarea modulară fără a pierde spații când amenajezi bucătăria din noua ta casa.

Mod de viață: Ești mereu interesat să faci investiția care merită

Soluția Nolte: O bucătărie cu materiale exclusiviste, dar accesibile

Tavola este tinerească și are stil. Și, cel mai important, are un mobilier convenabil din materiale naturale și elegante – furnir de lemn, acum la un preț accesibil! Cu amenajare open-space este o soluție bună pentru apartamentele care vor să rămână aerisite și contemporane.

Modern: spațiul de gătit valorificat cu multă ingeniozitate folosind corpuri de bucătărie care se termină cu rafturi deschise se integrează armonios cu zona de conversație din living

După cum vezi, tendințele momentului sunt aici! În cazul bucătăriilor Nolte, asta nu e tot. Pentru că orice model alegi, fie că e în trend, fie că e clasic, știi că ai acasă o bucătărie creată la cel mai ridicat standard de calitate și echipată cu inovație care se asortează la stilul tău de viață.

Dacă vrei să testezi live o bucătărie actuală și multi-funcțională, programează o vizită și vino în showroom-ul Nolte, de pe Turda, 98. Noi te așteptăm!