Despre Nolte

Bucătăriile Nolte au o tradiţie de peste 50 de ani, iar compania este a doua cea mai mare producătoare de mobilă de bucătărie în Germania şi un nume sinonim calităţii în Europa şi în lume. Dar ceea ce contează foarte mult este faptul că este condusă de aceeaşi familie care a fondat-o în 1958, chiar dacă acum are 1100 de angajaţi faţă de 60 câţi au fost la începuturi. Asta înseamnă atenţie, grijă, calitate, dar mai ales încredere, pentru că atunci când cineva îşi pune numele la bătaie, iar el devine brand, îşi doreşte ca lumea să-l recunoască pentru lucrurile excepţionale pe care ştie să le facă.

Toţi membrii echipei noastre au urmat cursuri de specializare în Germania, de la designer şi până la colegul nostru care montează bucătăriile. Suntem o echipă sudată, până şi cel mai tânăr membru are trei ani vechime în firmă, restul fiind chiar de la început. Asta dovedeşte încredere, pregătire profesională şi pasiune pentru a face lucruri de calitate.

Dar ceea ce ne place la Nolte Küchen, dincolo de calitate, este faptul că am găsit în compania germană o mare familie, iar noi am fost cooptaţi în ea. Şi gândeşte-te puţin, satisfacţia noastră este că muncim zi de zi nu doar pentru a proiecta şi vinde bucătării, ci pentru a oferi un stil de viaţă modern altor familii.

Noi ştim din memorie fiecare bucătărie proiectată, livrată şi montată, iar mulţi clienţi ne-au devenit prieteni pentru că împărtăşim aceleaşi valori şi pasiuni: familia, gătitul şi bucuria pentru o viaţă frumoasă. Eşti binevenit în familia Nolte Home Studio!