Reguli de funcționare showroom Nolte Home Studio România în contextul COVID-19

Mai multă grijă, mai multă igienă

Am trecut de prima lună pe care am petrecut-o în casă non-stop. Alături de copii care desenează pe masa din bucăt...

Continuăm activitatea…

… însă foarte mult din interacțiunea și comunicarea cu clienții noștri se mută online și telefonic. Dacă aveți un proiect în lucru și doriți mai multe informații de la noi, dacă vreți mai multe detalii despre proiectarea unei bucătării Nolte, dacă doriți să obțineți o ofertă personalizată sau vreți să facem proiectarea 3D a planului dumneavoastră – totul în timp ce stați acasă -, ne găsiți la telefon 0728 327 094 și pe email office@noltehomestudio.ro după programul obișnuit:

  • de luni până vineri orele: 10:00 – 18:30
  • sâmbătă: 09:00 – 15:00

De asemenea, în baza unei programări, vă putem prezenta live colecțiile de bucătării Nolte, materialele, sistemele de prindere și orice componente ale mobilierului de bucătărie din showroom, folosind aplicația Zoom. Este suficient să ne contactați pentru a stabili împreună o prezentare virtuală!

Păstrăm showroom-ul deschis doar în baza programărilor

Ne-am organizat cu un minim de personal încât să fim cu toții în siguranță și vom avea doar o singură persoană dedicată pentru întâlnirile directe cu clienții noștri care trebuie să vină în showroom. Vom face acest lucru doar pe bază de programare. Dacă nu există programări, showroom-ul nu este deschis.

Am luat toate măsurile de igienă și protecție

Suntem pregătiți conform reglementărilor în vigoare legate de distanța socială. Astfel, vom fi maxim 3 persoane simultan în showroom și vom păstra în interacțiunea noastră distanța de 2 metri. De asemenea, dezinfectăm toate suprafețele de contact post-întâlnire și folosim echipamentul de protecție: mască și mănuși la nevoie.

Menținem transparența în comunicarea cu clienții noștri

Producătorul german Nolte Kuechen a comunicat că începând cu data de 20 martie 2020, producția funcționează la capacitatea de 50%, conform reglementărilor stabilite de statul german, iar livrările sunt oprite în perioada 25 martie – 20 aprilie. Pentru comenzile care vin după de 20 martie 2020, livrarea se va face începând cu săptămâna 24 din 2020 (adică 8-12 iunie).

Vă ținem la curent cu orice schimbare apare, dacă situația o cere.Pentru informații și consultanță personalizată, ne puteți contacta la numărul de telefon 0728 327 094.