Viața are loc în Bucătărie

Reguli de funcționare showroom Nolte Home Studio România în contextul COVID-19

Continuăm activitatea… … însă foarte mult din interacțiunea și comunicarea cu clienții noștri se mut...

Bucătăria este mai mult decât un spațiu pentru gătit. Asta a fost ieri. Astăzi a devenit inima casei, locul unde comunicăm și trăim în fiecare moment. Gătitul, mâncatul, dialogul, râsul, relaxarea, munca – viața are loc în Bucătărie.

Camera care are tot mai multă importanță în casă? Bucătăria. Și știm cum e să găsești loc acasă pentru toate activitățile preferate: ai nevoie, de fapt, de loc pentru o lume întreagă.

A trăi în bucătărie ține de stilul personal al fiecăruia. Și stilul poate fi, de asemenea, exprimat în multe moduri diferite: prin moda care îți place, obiectele de design pe care le ai acasă, muzica pe care o asculți, cărțile pe care le citești, lucrurile noi pe care acum ai timp să le descoperi. Deci, de ce nu în bucătărie?

Cu puțină disciplină, activitățile pe care le poți organiza în bucătărie sunt nenumărate!

O bucătărie care are loc pentru lumea ta este o bucătărie unde poți crea noi feluri de a face lucruri obișnuite – Nolte știe să facă loc lumii tale, așa cum a făcut-o întotdeauna. Iată câteva sugestii!

  • Lucrezi sau studiezi cu cel mic lecția la chimie: insula de bucătărie Nolte Stone Manhattan cu masă încorporată poate fi la fel de bine birou de lucru când nu gătești.
  • Înveți o limbă străină nouă dintr-un curs online: la masă ai suficient loc pentru laptop și caiete, plus rafturi și spații de depozitare.
  • Participi la un concert live și, în același timp, pregătești masa: bucătăria Nolte este gândită să includă lângă insula de gătit  un loc încăpător și confortabil unde poți pune câteva perne, iar  cei mici vor urmări concertul alături de tine – și te pot ajuta și la pregătirea mesei.
  • Faci un tur virtual în muzeele din întreaga lume. Avantaj la tine în bucătărie: în timpul plimbării sunt permise snackurile și gustările de fructe.
  • Sărbătorești Ziua Prânzurilor Gătite cu Familia – în fiecare zi, de ce nu? Ai plită și chiuvetă încorporabile în blatul insulei de bucătărie, pentru ca totul să fie rapid și ușor de folosit.
  • Grădinărești alături de copii: în bucătăria Nolte cu aspect rustic ai multe soluții de depozitare, spațiu pentru flori și o atmosferă caldă pe care o oferă finisajele de lemn.
  • Citești sau revezi albume pentru care nu ai avut timp: mobilierul de bucătărie Nolte cu rafturi deschise este la fel prietenos cu cărțile, revistele și albumele de familie, ca o bibliotecă.

Bucurați-vă de lucrurile mici cărora le puteți face loc – în suflet și, de ce nu, în Bucătărie! 

Sunt numeroase activități și resurse online care poti fi savurate acasă, direct din bucătărie. Înainte de toate, încercați să păstrați acasă o doză de calm, să aveți răbdare unii cu alții și, cel mai important, să vă organizați nemțește. 

Vrei să afli mai multe despre stilul de viață Nolte? Contactează-ne telefonic și îți oferim toate detaliile.