Secretul fronturilor bine alese!

Curry. Paprika. Safran. În toată bucătăria, nu doar în mâncare.

Culorile cu nume de condimente, patentate de Nolte Küchen, îți transformă timpul petrecut în bucătărie în moment...

Fronturile sunt cele mai expuse elemente ale bucătăriei, așa că obiceiurile tale de gătit îți vor fi principalele puncte de reper în alegerea lor. Chiar dacă bucătăria ta este mai mult decât un spațiu de gătit, celor care gătesc de 3-4 ori pe săptămână le sunt recomandate materiale cu o rezistență sporită.

Primul pas de care trebuie să ținem cont îl reprezintă alegerea formei frontului: soft, contour, frame sau windsor. Urmează partea mai distractivă ce constă în combinatul culorilor. Baza o formăm din două nuanțe de culori, una din paleta caldă și alta din paleta rece. După ce ne-am hotărât asupra culorilor, ne putem preocupa de stil și atmosferă.

Vrei să te orientezi cu totul către confort? Atunci texturile din lemn sunt cele mai potrivite. Dacă ar fi să ne gândim la una dintre bucătăriile Nolte reprezentative pentru ceea ce înseamnă front cu textură din lemn, bucătăria Glass Tec Plus & Nature sau Nature & Glass Tec este o alegere potrivită. Pe ultima chiar o avem în showroom. Cele două bucătării date ca exemplu au fronturi cu texturi din lemn de culori diferite: negru sau natur. Altfel, pentru o bucătărie Nolte poți alege dintre 19 texturi de lemn pentru fronturi. În ceea ce privește grosimea lor, designer-ul nostru îți poate recomanda fronturi între 25-50 mm și puteți parcurge împreună catalogul Nolte.

Din momentul în care stilul devine important, poți să ne întrebi și despre fronturile cu aspect și textură din piatră sau despre cele cu printuri. În acest moment, în showroom poți vedea o bucătărie cu fronturi cu printuri grafice, dar trebuie să vă grăbiți. O să o mai prindeți până în luna septembrie pentru că și-a găsit deja o bucătărie căreia să îi păstreze obiceiurile.