Curry. Paprika. Safran. În toată bucătăria, nu doar în mâncare.

Materiale redescoperite de Nolte. Sticla.

Fronturi cu oglinzi autentice de sticlă și mânere din crom șlefuit pentru un aspect perfect echilibrat. Blatul din s...

Culorile cu nume de condimente, patentate de Nolte Küchen, îți transformă timpul petrecut în bucătărie în momente. Nu degeaba, nuanțele ce compun noul concept de culoare se numesc Curry, Paprika, Safran sau Blueberry. Te asigurăm că acestea sunt fidele numelor care le poartă.

Îți prezentăm două modele de bucătării care pe noi ne-au impresionat prin combinația de culori folosită:

  • Sigma Lack & Soft Lack – îmbină toată gama de culori din paleta rece pe suprafața spațiului pentru depozitare. Restul mobilei de bucătărie fiind albă, se pun în valoare reciproc. Sunt combinate spațiile de depozitare cu rafturi deschise și sistemele de placare pentru perete cu fronturile Sigma Lack Weiss softmatt și Soft Lack Weiss softmatt.
  • Soft Lack Magma – panoul de perete de nuanță Curry, în variantă uni, schimbă cu totul perspectiva acestei configurații de bucătării în culori neutre. Pentru crearea acestui ambient a fost folosit blatul Nordic Oak, însă cu grosimi diferite, respectiv de 25 mm și 50 mm.

Culoarea face viața în bucătărie mai frumoasă, mai bogată și dă o notă mult mai personală spațiului. Noua gamă de culori te va ajuta să găsești combinația potrivită pentru a face bucătăria ta unică.