Un singur stil, două finisaje moderne

Windsor Magnolia, vârful bucătăriilor germane din colecția clasică

Ne bucurăm că avem ocazia să proiectăm bucătării pentru că putem să aducem un stil de viață modern în viața ...

Dacă ești în căutare de inspirație pentru viitoarea ta bucătărie și, în același timp, ești o persoană practică și eficientă, te ghidăm mai jos cu sugestii și idei de amenajare cu accente urbane. Îți vom arăta ce tipuri de amenajări poți obține folosind metalul și lemnul, cele două materiale care respectă milimetric trendul urban al stilului industrial.

Designul industrial este minimalist, practic, actual. Cu texturi care imprimă senzația de natural și fără ornamente decorative, o bucătărie urbană este în primul rând funcțională. Ceea ce nu o face câtuși de puțin mai frumoasă decât alte bucătării moderne.

Pentru mobilierul de bucătărie îți recomandăm metalul care rămâne în continuare materialul momentului și merge de minune cu suprafețele albe lucioase, care avantajează lumina naturală. Din colecția de bucătării germane Nolte, poți să alegi fronturile Ferro în combinație cu Soft Lack pentru o bucătărie în negru-albăstrui super-mat cu alb sau Ferro cu Nova Lack pentru o bucătărie luminoasă cu aspect de metal natural care se regăsește în ansamblul mobilierului, așa cum este cea din imagine.

Elementele de metal natural se pot regăsi și în combinație cu un mobilier în finisaje negru mat, important este ca mobilierul să aibă incluse sisteme elegante de iluminat. Acestea nu sunt doar practice, sunt detalii care contează foarte mult în atmosfera generală, inclusiv cea din bucătărie.

Locul de luat masa poate fi personalizat și prin textura peretelui, care poate să fie placat cu cărămidă aparentă. Nolte are peste 10 astfel de texturi: de la cele de cărămidă și piatră de var, la cele metalice și textile – iar ceea ce le face speciale e în primul rând aspectul natural.

Un alt element care se folosește în amenajarea bucătăriilor urbane, în special al celor cu aer scandinav, este lemnul natural. Lemnul se regăsește în mobilierul cu linii minimaliste și cu mânere de metal, ca în acest exemplu unde fronturile Manhattan cu textură de lemn cu fibră pe orizontală sunt combinate cu finisajele de Metal, cu aspect de oxid de cupru.

Sperăm să te inspire și pe tine! Și dacă vrei să descoperi opțiunile de amenajare Nolte vizitează- ne în showroom.