5 culori de inspirație de la Nolte pentru bucătăriile anului 2020

Viața are loc în Bucătărie

Bucătăria este mai mult decât un spațiu pentru gătit. Asta a fost ieri. Astăzi a devenit inima casei, locul unde c...

O bucătărie nouă e mai mult decât un loc unde gătești. Este inima casei și poartă o parte din personalitatea ta. Inspiră-te din stilul Nolte și vei descoperi care sunt inovațiile de design din bucătăriile anului 2020. Și toate acestea, tipic pentru Nolte, potrivite pentru orice buget.

Stilul stă în personalizare. Pentru 2020, bucătăriile germane Nolte îți oferă tot ce-ți poți dori în materie de culoare.

De la culori neutre, la culori originale, vei găsi elemente pe care le poți combina oricum dorești. Rezultatul? O bucătărie modernă, urbană cu design îndrăzneț.

Gri platinat – culoarea care nu se demodează niciodată

Prima culoare pe care Nolte o propune pentru colecția 2020 de bucătării germane este Platinum Grey. Disponibilă în aproape toate colecțiile de finisaje uni, cu această culoare poți reproduce orice stil în bucătărie, fie că vorbim de stilul scandinav, rustic, clasic sau modern. Și asta nu e tot! Poate fi reprodusă pe finisaje mate sau lucioase.

Henna și lavandă – contraste care au ceva de zis

Pline de viață și delicate, Henna și Lavandă aduc în bucătărie eleganță, respectiv un aer tineresc și proaspăt. Sunt disponibile pentru finisajele mate și se combină ușor cu tonurile de gri. Modern: corpurile de bucătărie vin în întregime îmbrăcate în culoare, atât pe exterior, cât și pe exterior, de aceea rafturile deschise se vor vedea minunat. Iar când nu gătești, bucătăria ta poate fi la fel de bine o insulă de relaxare. 

Gri cu aspect de ciment

Pentru 2020 Nolte introduce în colecția de bucătării germane un nou ton de gri care reproduce perfect culoarea și textura de ciment. Gri-ul Cement Sapphire oferă un aspect luminos și natural. Combinat cu finisaje cu aspect de lemn, este cel mai potrivit pentru a avea o bucătărie originală. 

Inox frezat. Mai multă expresivitate

Un finisaj frezat, într-o nuanță caldă, nu poate fi trecut cu vederea! Acesta este aspectul pe care îl oferă Milled Stainless Steel, cea mai expresivă culoare Nolte. Se combină perfect cu texturile cu aspect de lemn pentru corpurile și insula de bucătărie.

Gri perlat pentru 100% armonie

Pentru un design desăvârșit, Nolte introduce nuanța de gri Mother-Of-Pearl, cu aspect lucios. Potrivită pentru blatul de lucru, insula de bucătărie și placarea la perete, această culoare creează o oază de liniște și armonie în bucătărie. Se combină foarte plăcut cu finisajele cu aspect de stejar.

După cum e de înțeles, sunt în tendințe bucătăriile cu finisaje uni și aspect natural. Nolte propune aceeași culoare pentru blaturile de lucru și restul insulei de bucătărie și pentru interioarele și exterioarele corpurilor de bucătărie. De asemenea, pentru finisajele mate, colecția Nolte are 19 culori atractive cu care putem crea bucătăria perfectă.

Vrei să testezi live o bucătărie actuală și multi-funcțională? Programează o vizită și vino în showroom-ul Nolte, de pe Turda, 98. Noi te așteptăm!