Bucătăria contemporană cu obiceiurile tale

Amenajarea bucătăriilor de 8mp

Bucătăria este mai mult decât un spațiu de gătit. Este spațiul în care petreci cel mai mult timp alături de cei ...

Între statutul de ”Cenușăreasa casei” și cel de ”cea mai răsfățată cameră” stau secole pline cu obiceiuri schimbate și reînnoite. Data viitoare când intri pe net, caută pe Google poze cu bucătării din secolul al XIX-lea. O să înțelegi multe din caracteristicile vremii reflectate în bucătărie și în modul în care este organizată.

Bucătăria contemporană

Bucătăria contemporană este despre ergonomie, planificare, atemporalitate, tehnologie și echilibru. Toate în același timp și, totuși individualizate. În același timp, pentru că bucătăria contemporană (open space) a asimilat holul și sufrageria și acum reprezintă un întreg univers. Să fie și pentru prietenii tăi atunci când vă hotărâți să organizați un brunch, să te regăsești ca într-o oază de relaxare atunci când vrei să te izolezi voit, să aibă înțelegere pentru obiceiurile voastre atunci când vă doriți mai mult decât gătit și să găzduiască și jucăriile celor mici.

Bucătăria contemporană cu obiceiurile tale

Și, cum vă treziți pe rând la 6:00, ca până la 9:00 toată lumea să fie ”ready to go”, ultimul lucru pe care ți-l dorești sunt sertare care zăngăne și uși de dulapuri care fac zgomot atunci când sunt folosite. Iar dacă ajungi acasă de la birou târziu în noapte, poate nu ai chef să aprinzi toate luminile în bucătărie ca să îți prepari ceva rapid. De ce să nu ai lumină doar în dreptul fronturilor bucătăriei, adică acolo unde gătești?

Îți recomandăm să îți programezi o vizită în showroom pentru că echipa noastră de consultanți recomandă configurații de bucătării gândite pe obiceiurile tale, nu (doar) mobilier de bucătărie!