Cu aspect Lemn

SOFT LACK RUSTIC
X

SOFT LACK RUSTIC

Design-ul minimalist se concentrează foarte ingenios asupra a ceea ce este important - simbioza perfectă dintre fronturile soft mat negre și blatul cu aspect rustic de stejar sălbatic.  Chiar și puriștii vor fi entuziasmați.

Afla mai mult
X

SOFT LACK RUSTIC

Geometria unică a chiuvetei descrie un aspect delicat, cu contururi fine și pefect integrat în blatul subțire din piatră.

Afla mai mult
 
X

SOFT LACK RUSTIC

Fronturile simple, negre pun în valoare deosebit de bine frumoasa textură și culoarea caldă a pieselor din lemn creând astfel decorul perfect din punct de vedere estetic în care să se desfășoare bucătăria ta Nolte.

Afla mai mult
 
Lux Lemon
X

Lux Lemon

O suprafață extrem de elegantă și o durabilitate optimă sunt caracteristicile produselor laminate lăcuite. Combinația de fronturi lăcuite în culori diferite cu masa tip bar cu aspect de stejar crează o atmosferă veselă și primitoare în bucătăria ta.

Afla mai mult
X

Lux Lemon

Sistemul de iluminare încorporat pentru diversele corpuri și sertare oferă o notă de elegantă bucătăriei, fiind în același timp și deosebit de util.

Afla mai mult
 
Alpha Lack
X

Alpha Lack

Liniile simple de design sunt o caracteristică importantă a bucătăriilor Nolte, conferindu-le acestora eleganță. Formele pure accentuează estetica spațiului, oferindu-i o prezență discretă, îmbogățită prin funcționalitatea ridicată la rang de eleganță tangibilă. Fronturi de sticlă puse în valoare de sistemele de iluminare subliniază eleganța atemporală a bucătăriei.

Afla mai mult
X

Alpha Lack

Sistemul de iluminare încorporat pentru diversele corpuri și sertare vin în completarea fronturilor din sticlă pentru a oferi o notă de eleganță bucătăriei, fiind în același timp și deosebit de util.

Afla mai mult
 
X

Alpha Lack

În vechea ta bucătărie aveai constant senzația că sunt anumite spații pe care le pierzi sau nu le utilizezi la potențialul lor maxim? Cu ajutorul sistemelor de colț tip camară, bucătăria ta Nolte îți dă posibilitatea să fructifici spații pe care înainte le considerai de nefolosit.

Afla mai mult
 
X

Alpha Lack

Cu metoda de compartimentare a sertarelor propusă de Nolte vei putea optimiza la maximum spațiul din bucătărie, păstrând astfel constant ordinea în sertarele tale. Pentru o mai bună organizare a diverselor accesorii puteți folosi sertarele cu panou tip grilă și tije ajustabile în funcție de nevoile tale de stocare.

Afla mai mult
 
X

Alpha Lack

În bucătăria ta Nolte toate lucrurile îți sunt mereu la îndemână cu ajutorul compartimentelor speciale pentru sertare, în care vei găsi integrat un suport pentru cuțite și unul pentru recipiente pentru condimente.

Afla mai mult
 
X

Alpha Lack

Bucătăria ta Nolte îți oferă un spațiu de depozitare perfect iluminat, creând astfel un interior care emană o atmosferă caldă și uimitor de elegant. Pe lângă beneficiile estetice, iluminarea sertarelor este și foarte practică - chiar și în cele mai adânci sertare (75 cm) tacâmurile, oalele și tigăile strălucesc.

Afla mai mult
 
Spot Sahara
X

Spot Sahara

Culoarea deosebită și frontul lăcuit al bucătăriei Sahara transmit eleganță și liniște spațiului. Aspectul finisat este intensificat de mânerele elegante și discrete. Corpul de depozitare pentru colț îți dă posibilitatea să folosești spațiile pe care înainte le credeai inutile. O soluție inteligentă pentru spațiile de depozitare.

Afla mai mult
X

Spot Sahara

Mânerele pot fi folosite ca element decorativ pentru a desăvârși designul bucătăriei tale. Aceste mânere elegante adaugă ultimele retușuri oricărei bucătării planificate cu succes. Planificați-vă bucătăria cu mânerele potrivite pentru a da un aspect unic spațiului tău, făcându-l absolut perfect pentru tine.

Afla mai mult
 
Windsor Magnolia
X

Windsor Magnolia

Cea mai bine vândută colecție clasică – colecția Windsor, MDF vopsit mat frezat – o  bucătărie clasică, un evergreen Nolte, mereu frumoasă și actuală. Disponibilă ACUM în showroom-ul Nolte Home Studio cu 65% discount, vs. prețul de listă fără TVA al acestei bucătării. Configurație modulară, ce poate fi readaptată spațiului pe care îl aveți disponibil.

Afla mai mult
X

Windsor Magnolia

Materiale

Fronturi: colecția Windsor Lack, MDF vopsit mat frezat, culoare Magnolia *** Carcasă: material pal, la culoarea fontului de ușă *** Blat: Nolte, finisaj culoare Sahara, pal tratat să reziste la temperaturi de până la 100 grade C și la umiditate + Blat cuarț culoare alb cu inserții cuart (Harmonia Dolomites) *** Mâner: lung, elegant și discret, tip 560 *** Feronerie: Blum și Hettich, gama premium dedicată Nolte: sertare Premium Box, închideri Soft-close și sisteme speciale Nolte

Afla mai mult
 
X

Windsor Magnolia

Coloane: L= 180 cm, H total coloane = 222 cm (h coloană 210 cm + plintă 12 cm)

1 coloană de depozitare tip cămară cu sistem Nolte l= 60cm, h= 210 cm *** 1 coloană pentru cuptor cu spații de depozitare cu polițe dedesubt și deasupra l= 60cm , h= 210 cm *** 1 coloană frigider încorporabil l= 60 cm, h= 210 cm

Afla mai mult
 
X

Windsor Magnolia

Configurație Corpuri de bază (configurație L): l= 300 cm, h= 75 cm (+12 cm plintă)

1 corp de depozitare cu polițe interioare l= 60 cm *** 1 corp de chiuvetă cu sertare interioare și cosuri de gunoi, colectare selectivă/ reciclare l= 60 cm *** front pentru mașina de spălat vase complet integrabilă l= 60 cm *** 1 corp de depozitare cu sertare, 3 sertare mici de tacămuri și 1 sertar mare, l= 60 cm *** 1 corp de depozitare cu polițe interioare l= 60 cm *** accesorii interioare în toate sertarele din lemn (separatoare de tacâmuri, suport cuțite si folie aluminiu, suport condimente, folii antiderapante, etc)

Afla mai mult
 
X

Windsor Magnolia

Configurație Corpuri suspendate: l= 300 cm, h= 75 cm

2 corpuri de depozitare cu polițe și ușă plină l= 60 cm, *** 3 corpuri de depozitare cu polițe și ușă cu sticlă clară l= 60 cm cu spoturi luminoase *** paneluri finisaj textură lemn + panel sticlă décor cu lumină

Afla mai mult
 
X

Windsor Magnolia

Configurație Insulă: l= 160cm, h= 75 cm (cu plintă și blat)

1 sertar mare cu 2 sertare de tacâmuri și 1 sertar mare pentru vase l= 100 cm, h= 75 cm *** 2 jolly (cu sisteme interioare diferite) l= 30 cm, h= 75 cm *** corpuri décor latura exterioară (adâncime mică= 39 cm) : 2 corpuri cu polițe l= 40 cm, *** 1 corp de depozitare cu h= 45 cm, l= 80 cm (2 uși) și 1 corp décor deschis l= 80 cm.

Afla mai mult
 
X

Windsor Magnolia

Menționări

Bucătăria poate fi montată imediat. *** Bucătăria este modulară, iar configurația din imagine poate fi reorganizată în funcție de spațiul de care îl aveți disponibil. *** Bucătăria se poate achiziționa întreagă (cu insulă) sau fără insulă. Pentru varianta fără insulă de bucătărie, se va scădea 1,000 de euro din prețul de vânzare (valoarea insulei). *** Prețul afișat include TVA.

Afla mai mult
 
Manhattan
X

Manhattan

Chiar și pentru bucătăriile mici există soluții care te vor face să te simți ca acasă. Dotare accesorii extra incluse în preț:

  • Placare cu lemn
  • Accesorii în sertare

Afla mai mult
X

Manhattan

Aspect și textură lemn

Afla mai mult
 
X

Manhattan

Aspect și textură lemn

Afla mai mult
 
X

Manhattan

Neutre

Afla mai mult