Din sticlă (cu sau fără lumină)

LEGNO PORTLAND
X

LEGNO PORTLAND

Bucătăria ta Nolte se poate transforma ușor dintr-un spațiu de gătit în spațiul perfect pentru lucru, relaxare sau joacă - Un decor cald, confortabil și primitor într-un stil modern, minimalist.

Afla mai mult
X

LEGNO PORTLAND

Ușile glisante high-gloss quartz grey dezvăluie viața misterioasă a dulapurilor polivalente Nolte. Obiceiurile tale sunt centrul creației bucătăriilor Nolte.

Afla mai mult
 
X

LEGNO PORTLAND

Blatul subțire cement agate grey este pus în valoare de sistemul inovativ de iluminare.

Afla mai mult
 
Alpha Lack Artic White
X

Alpha Lack Artic White

Liniile simple de design sunt o caracteristică importantă a bucătăriilor Nolte, conferindu-le acestora eleganță și grandoare chiar și în cele mai mici spații. Fronturi de sticlă puse în varianta fără mâner sunt în perfectă armonie cu blatul din piatră și sistemele de placare din sticlă. Liniștea elementelor primordiale se regăsește în fiecare detaliu al bucătăriei tale! Îți mai rămâne doar să te bucuri de ea!

Afla mai mult
X

Alpha Lack Artic White

Creează un aspect omogen și armonios în bucătăria ta Nolte.Placările din sticlă cu diverse printuri cum ar fi citrice sau ierburi aromatice aduc un plus de prospețime bucătăriei tale.

Afla mai mult
 
X

Alpha Lack Artic White

Ai mereu totul la îndemână în bucătăria ta Nolte! Sertarele cu prize încorporate împreună cu aparatele electrocasnice care par să dispară în mod discret în design adăugă accente ingenioase spațiului, oferindu-ți în același timp spațiul și confortul de care ai nevoie. Această soluție propusă de Nolte înlocuiește cu succes inesteticele prelungitoarele și prizele la vedere de care te impiedicai constant până acum.

Afla mai mult
 
X

Alpha Lack Artic White

Tot ce ai nevoie mereu la îndemână când gătești, dar și să păstrezi ordinea constant în bucătăria ta, datorită accesoriilor bucătăriei tale Nolte.

Afla mai mult
 
Manhattan Magnolia
X

Manhattan Magnolia

Vrei sa te bucuri de o atmosferă confortabilă de gătit împreună cu prietenii? Vrei să-ți ajuți copiii la teme cât timp le pregătești mâncarea preferată? Sau vrei pur și simplu să iei o pauză? Mesele tip bar îți oferă o mulțime de posibilități pentru a te bucura întru totul de bucătăria ta! Dacă crezi că bucătăria ta este prea mică pentru toate acestea, greșești! Alege Nolte și cu siguranță vei avea la dispoziție tot spațiul de care ai nevoie!

Afla mai mult
X

Manhattan Magnolia

Acest corp standard în bucătăria ta Nolte este o metodă eficientă de a te asigura că spațiul de sub chiuvetă este perfect utilizat.

Afla mai mult
 
X

Manhattan Magnolia

Panourile din sticlă(cu sau fără iluminare) sunt o alternativă modernă și elegantă pentru a crea o atmosferă relaxantă, armonioasă și plină de prospețime. Alege-ți modelul preferat din cele 24 motive!

Afla mai mult
 
Sigma Lack & Soft Lack
X

Sigma Lack & Soft Lack

Fiecare persoană este diferită și are nevoie de un spațiu propriu definit, dar ceea ce rămâne o caracteristică comună este faptul că petrecem foarte mult timp în bucătărie. Însă confortul de care avem atâta nevoie în spațiul personal  nu se traduce neapărat printr-un interior spațios. De aceea,  Nolte îți oferă posibilitatea de a-ți transforma bucătăria într-un un spațiu flexibil și adaptabil obiceiurilor tale de viață. Creează un aspect omogen și armonios în bucătăria ta Nolte. Combină spațiile de depozitare cu rafturi deschise și sistemele de placare pentru perete cu fronturile Sigma Lack Weiss softmatt și Soft Lack Weiss softmatt pentru a obţine aspectul pe care îl doreşti şi spaţiile de depozitare de care ai nevoie.

Afla mai mult
X

Sigma Lack & Soft Lack

Fiecare persoană este diferită și are nevoie de un spațiu propriu definit, dar ceea ce rămâne o caracteristică comună este faptul că petrecem foarte mult timp în bucătărie. Însă confortul de care avem atâta nevoie în spațiul personal nu se traduce neapărat printr-un interior spațios. De aceea, Nolte îți oferă posibilitatea de a-ți transforma bucătăria într-un un spațiu flexibil și adaptabil obiceiurilor tale de viață. Creează un aspect omogen și armonios în bucătăria ta Nolte. Combină spațiile de depozitare cu rafturi deschise și sistemele de placare pentru perete cu fronturile Sigma Lack Weiss softmatt și Soft Lack Weiss softmatt pentru a obţine aspectul pe care îl doreşti şi spaţiile de depozitare de care ai nevoie.

Afla mai mult
 
X

Sigma Lack & Soft Lack

Culoarea face viața în bucătărie mai frumoasă, mai bogată și dă o notă mult mai personală spațiului. Noua gamă de culori te va ajuta să găsești combinația potrivită pentru a face bucătăria ta unică.

Afla mai mult
 
Spot Sahara
X

Spot Sahara

Culoarea deosebită și frontul lăcuit al bucătăriei Sahara transmit eleganță și liniște spațiului. Aspectul finisat este intensificat de mânerele elegante și discrete. Corpul de depozitare pentru colț îți dă posibilitatea să folosești spațiile pe care înainte le credeai inutile. O soluție inteligentă pentru spațiile de depozitare.

Afla mai mult
X

Spot Sahara

Mânerele pot fi folosite ca element decorativ pentru a desăvârși designul bucătăriei tale. Aceste mânere elegante adaugă ultimele retușuri oricărei bucătării planificate cu succes. Planificați-vă bucătăria cu mânerele potrivite pentru a da un aspect unic spațiului tău, făcându-l absolut perfect pentru tine.

Afla mai mult
 
Windsor Magnolia
X

Windsor Magnolia

Cea mai bine vândută colecție clasică – colecția Windsor, MDF vopsit mat frezat – o  bucătărie clasică, un evergreen Nolte, mereu frumoasă și actuală. Ultima șansă de a avea această bucătărie din showroom-ul Nolte Home Studio! Acum cu 65% discount vs. prețul de listă fără TVA al acestei bucătării și un bonus valoric de 1,690 de EUR (TVA inclus). Configurație modulară, ce poate fi readaptată spațiului pe care îl aveți disponibil.

Afla mai mult
X

Windsor Magnolia

Materiale

Fronturi: colecția Windsor Lack, MDF vopsit mat frezat, culoare Magnolia *** Carcasă: material pal, la culoarea fontului de ușă *** Blat: Nolte, finisaj culoare Sahara, pal tratat să reziste la temperaturi de până la 100 grade C și la umiditate + Blat cuarț culoare alb cu inserții cuart (Harmonia Dolomites) *** Mâner: lung, elegant și discret, tip 560 *** Feronerie: Blum și Hettich, gama premium dedicată Nolte: sertare Premium Box, închideri Soft-close și sisteme speciale Nolte

Afla mai mult
 
X

Windsor Magnolia

Coloane: L= 180 cm, H total coloane = 222 cm (h coloană 210 cm + plintă 12 cm)

1 coloană de depozitare tip cămară cu sistem Nolte l= 60cm, h= 210 cm *** 1 coloană pentru cuptor cu spații de depozitare cu polițe dedesubt și deasupra l= 60cm , h= 210 cm *** 1 coloană frigider încorporabil l= 60 cm, h= 210 cm

Afla mai mult
 
X

Windsor Magnolia

Configurație Corpuri de bază (configurație L): l= 300 cm, h= 75 cm (+12 cm plintă)

1 corp de depozitare cu polițe interioare l= 60 cm *** 1 corp de chiuvetă cu sertare interioare și cosuri de gunoi, colectare selectivă/ reciclare l= 60 cm *** front pentru mașina de spălat vase complet integrabilă l= 60 cm *** 1 corp de depozitare cu sertare, 3 sertare mici de tacămuri și 1 sertar mare, l= 60 cm *** 1 corp de depozitare cu polițe interioare l= 60 cm *** accesorii interioare în toate sertarele din lemn (separatoare de tacâmuri, suport cuțite si folie aluminiu, suport condimente, folii antiderapante, etc)

Afla mai mult
 
X

Windsor Magnolia

Configurație Corpuri suspendate: l= 300 cm, h= 75 cm

2 corpuri de depozitare cu polițe și ușă plină l= 60 cm, *** 3 corpuri de depozitare cu polițe și ușă cu sticlă clară l= 60 cm cu spoturi luminoase *** paneluri finisaj textură lemn + panel sticlă décor cu lumină

Afla mai mult
 
X

Windsor Magnolia

Configurație Insulă: l= 160cm, h= 75 cm (cu plintă și blat)

1 sertar mare cu 2 sertare de tacâmuri și 1 sertar mare pentru vase l= 100 cm, h= 75 cm *** 2 jolly (cu sisteme interioare diferite) l= 30 cm, h= 75 cm *** corpuri décor latura exterioară (adâncime mică= 39 cm) : 2 corpuri cu polițe l= 40 cm, *** 1 corp de depozitare cu h= 45 cm, l= 80 cm (2 uși) și 1 corp décor deschis l= 80 cm.

Afla mai mult
 
X

Windsor Magnolia

Menționări

Bucătăria poate fi montată imediat. *** Bucătăria este modulară, iar configurația din imagine poate fi reorganizată în funcție de spațiul de care îl aveți disponibil. *** La achiziția bucătăriei din showroom se oferă un bonus valoric de 1,690 de EUR (TVA inclus) care reprezintă oferirea gratuită a unui blat cuarț – Techinstone finisaj Chrystal Diamond White cu valoare de 1,300 EURO (TVA inclus) și, dacă va fi cazul, înlocuirea blatului de insulă din finisaj lemn (blatul are decupaj de plită) cu valoare de 390 EURO (TVA inclus).*** Odată cu achiziționarea acestei bucătării se pot de asemenea achiziționa aparate electronice, electrocasnice și sanitare Teka și Blanco la prețuri excepționale (detalii în showroom).

Afla mai mult