Pentru că ne plac lucrurile excepționale, nu doar bine făcute

Bucătării germane: Trei trenduri care rămân în 2022

Finisaje care reproduc materialele naturale. Design la superlativ. Culori și texturi de fiecare dată inovatoare. Le p...

Indiferent de dimensiunea spațiului vostru, suntem bucuroși să vă ajutăm în planificarea bucătăriei pe care v-o doriți. Pentru fiecare bucătărie proiectată, livrată şi montată punem pe masă pregătirea noastră profesională și folosim inovațiile și soluțiile de design de calitate germană Nolte. Cât despre brandul Nolte, ce-am putea să zicem? Ne place pur și simplu, pentru că ne plac lucrurile excepționale, nu doar bine făcute. Iată trei dintre motivele noastre.

1. Un brand de top, remarcabil în toată lumea

Nolte este sinonim cu calitatea excepțională, designul practic și inovațiile, tehnologia și ideile de concept. Dar ceea ce contează foarte mult este continuitatea. Poate nu știați: afacerea Nolte este condusă de aceeaşi familie de peste 60 de ani, fondatorul fiind Konrad Nolte care a pus bazele companiei în 1958, în orașul german Lohne.

Asta înseamnă atenţie, grijă, experiență și mai ales dorința de a face lucruri remarcabile în domeniul producției de bucătărie. Deloc întâmplător, Nolte a fost votat cel mai popular brand de bucătărie din Germania în 2015, 2017 și 2019, fiind în topul preferințelor pentru cel mai bun produs, cel mai bun design, raportul calitate-preț, varietatea colecțiilor și imagine. Un motiv în plus să fim mândri că facem parte din această mare echipă!

2. Responsabilitate pentru generațiile viitoare

Ca orice companie care se respectă, și mai ales pe fundalul evenimentelor celor doi ani de pandemie, Nolte ia în serios responsabilitatea și sustenabilitatea – și pentru natură, și pentru viitorul generațiilor care vor veni. De aceea, producția de mobilier de bucătărie este în întregime ecologică. De la materie primă până la transport, totul protejează aerul, apa și pădurile.

Ne place îndeosebi că Nolte are grijă să conserve resursele naturale și se preocupă să obțină toate certificările care garantează calitatea, siguranța și cele mai bune condiții pentru a trăi într-un mediu sănătos. În patru puncte:

 • folosește doar sisteme moderne de filtrare pentru producția nepoluantă și ambalaje reciclabile și ecologice.
 • este recunoscut ca producător de mobilier neutru din punct de vedere al emisiilor poluante, datorită reducerii consumului de energie și al emisiilor de gaze cu efect de seră. Trebuie să știți că întreaga gamă (dulapuri) Nolte este premiată pentru clasa de emisie de top (A) și se încadrează într-o măsură mai mare cerințelor definite de lege.
 • produce bucătării numai din lemn certificat forestier, conform standardelor internaționale și naționale de management responsabil al pădurilor – și este primul producător din industrie care primește această recunoaștere*.
 • aduce  o contribuție suplimentară la dezvoltarea energiilor regenerabile, lucru confirmat de originea energiei electrice din surse regenerabile, care se produce pentru Nolte.

*Ne referim aici la certificarea FSC® (Forest Stewardship Council) care reprezintă managementul responsabil al pădurilor, bazat pe criterii ecologice, precum biodiversitatea și conservarea peisajului, dar și pe aspectele sociale și la PEFC ™, cel mai mare standard de certificare independent din lume care permite proprietarilor de păduri să se angajeze în producția de lemn ecologic, economic și social, care promovează managementul forestier durabil, atent și eficient din punct de vedere al costurilor.

Credem că, până la urmă, este tot ce trebuie pentru a avea acasă un loc sănătos!

3. Inovații extraordinare în fiecare an

De la an la an, Nolte inovează, dezvoltă soluții, îmbunătățește produsele și își ajustează designul pentru a se asigura că oferă bucătăriile pe care vi le doriți. Rezultatul: o mulțime de dotări de bucătărie la cea mai bună calitate posibilă. Enumerăm doar câteva:

 • Matrix 150 sau proiectarea modulară în 150 mm

Singura planificare 3D pe bază de griduri pentru bucătării, această metodă de design, proiectare și producție a fost lansată de Nolte în 2008 și de atunci o folosim să creăm linii consistente și clare de design pentru mobilierul de bucătărie. Cu ajutorul acestui sistem patentat Nolte ne asigurăm că obținem un design unitar și un model de îmbinare perfect, care va integra orice aparat electrocasnic standard în mobilier, fără a pierde spații în bucătărie.

 • Cu 32% mai mult spațiu de depozitare

Nolte oferă diferite adâncimi la care se pot planifica blaturile de lucru. Dacă optați pentru 75 cm în loc de 60 cm standard, nu numai că veți avea mai mult spațiu pentru lucru și depozitarea articolelor, ci și cu 32% mai mult spațiu de depozitare în dulapurile de dedesubt.

 • MatrixArt pentru bucătăriile fără mânere

Acesta este profilul de mâner luminos, bazat pe un sistem de iluminare reglabil pe bază de LED, care vă ajută să schimbați între lumina caldă și cea rece sau să alegeți diferite culori și să utilizați Emotion Light. Din 2021, profilul de mâner cu lumini este disponibil atât pe orizontală, cât și pe verticală.

 • Matrix 900

Nolte a dezvoltat corpurile de bază de înălțime 900 mm, care oferă un spațiu de depozitare uimitor cu 20% mai mult în comparație cu înălțimea standard de 750 mm. Combinat cu o plintă joasă, rezultatul este un aspect modern, compact și o înălțime de lucru ergonomică.

 • Materiale în tendințe, în varianta accesibilă

Este minunat să vedem că Nolte se îngrijește să aveți acces la toate materialele în tendințe – indiferent de mărimea bugetului vostru. Fie că vorbim de lac și sticlă sau de materiale naturale – lemn, metal și ciment, Nolte a dezvoltat o serie întreagă de finisaje care reproduc foarte fidel orice material autentic, aproape imposibil de distins de colecțiile premium.

 • Conceptul de lac mat

O combinație generoasă de culori care vi se potrivește vouă și bucătăriei voastre: 19 culori și o mulțime de asocieri pentru finisajele din lac mat, disponibile pe cinci colecții diferite de fronturi. Asta înseamnă cinci direcții diferite de stil din care puteți alege.

 • Mai mult design funcțional, nu doar estetic

Nolte include în design o mulțime de detalii inteligente care fac din gătit o plăcere absolută. Margini de etanșare la culoarea dulapului, care previn pătrunderea prafului și a umezelii și care asigură că ușile și sertarele se închid ușor, fără să se trântească. Sertarele cu câțiva centrimetri mai adânci și iluminare în interior, PremiumLINE, care pot suporta până la 80 kg, în două variante diferite de design: modelul de bază cu șină, PremiumLINE Box, pentru spațiu de depozitare maxim, și modelul elegant cu cadru de sticlă, PremiumLINE Glass. Sistemul de colț rotativ LeMans și dulapurile cu ușă tip clapetă sau tip jaluzea care fac accesul mai ușor la lucruri chiar și atunci când dulapul trebuie integrat într-un colț al bucătăriei.

 • Finisaje în aceeași culoare

Ne place să vedem că Nolte aduce anual noi culori cu care pune în practică un principiu de design în care și noi credem cu adevărat: armonie în exterior, armonie în interior. De aceea, carcasele sunt create să arate la fel la interior și la exterior, fără costuri suplimentare, dar și celelalte finisaje ale mobilierului de bucătărie sunt fabricate în aceeași culoare: placarea laterală, fronturile și plintele, blatul și placarea de perete. De asemenea, corpurile de bază, corpurile-vitrină și corpurile suspendate cu fronturi de sticlă au fronturile la culoare cu ramele metalice care încadrează sticla.

Vizitează-ne în baza unei programări

Sunt multe aspecte de care Nolte ține cont pentru a aduce de fiecare dată ceva nou, modern și funcțional pentru ani buni într-o bucătărie. Dacă vreți să descoperiți ultimele inovații pentru 2022, cu care vă putem dota bucătăria, stabiliți o întâlnire cu echipa noastră, în baza unei programări în showroom.