Culorile mobilierului de bucătărie care-ți încălzesc sufletul

Noile bucătării germane Nolte

Anul 2020 a fost până acum unul aparte și ne-a împins pe fiecare dintre noi să aducem schimbări de tot felul în s...

Acasă designul creează atmosfera. Nolte inovează întotdeauna în designul mobilierului de bucătărie, cu atenție la tendințe și funcționalitate. Inspiră-te din stilul Nolte și vei descoperi care sunt culorile care-ți încălzesc sufletul atunci când iei masa alături de cei dragi – și, foarte important, se potrivesc cu orice buget.

Henna și se face cald în bucătărie

Plin de viață, profund și pământean, roșu henna se numără printe tendințele de culoare ale acestui an în amenajările Nolte. Se potrivește foarte bine finisajelor mate și aduce un plus de personalitate și de confort bucătăriei. În plus, este o culoare proaspătă și tinerească și se combină ușor cu tonurile de gri.

Emoție și armonie în lavandă 

Delicată și elegantă, lavanda poate îmbrăca în culoare întreg corpul de bucătărie sau poate fi prezentă doar sub formă de accente. Aduce natura mai aproape în casa ta și se potrivește bine cu lemnul care, prin natura lui, este cald și plin de viață.

Culoarea lemnului cu multă viață

Le-ai spus prietenilor tăi de noul loc unde vă puteți vedea la un brunch? Este chiar la tine în bucătărie. Nolte a propus de-a lungul timpului o serie de amenajări moderne care pun în valoare farmecul natural al lemnului: cu fronturi albe, cu nuanțe luminoase de ștejar sau cu un design curat și simplu. Perfecte pentru a încălzi zilele tot mai reci!

Lux Lemon aduce soarele în casa ta

Nimic nu păstrează mai ușor căldura verii și atmosfera solară decât galbenul luminos. Aceasta este culoarea pe care, în combinație cu fronturile lăcuite în culori diferite, Nolte o folosește pentru bucătăriile vesele și primitoare. 

Curry – un mood mai condimentat

În bucătăria Nolte ai loc să te exprimi cromatic și asta era deliciul vieții! Culorile cu nume de condimente, patentate de Nolte Küchen, sunt precum mâncarea savuroasă: au un pic de dulce, de sărat, de acru, de iute și, nu în cele din urmă, un strop de emoție! Nuanțele de curry, paprika sau șofran sunt fidele numelor pe care le poartă, dau o notă mult mai personală spațiului și fac viața în bucătărie mai frumoasă și mai bogată.

Vizitează-ne în baza unei programări

Dacă vrei să vezi gama de culori calde pentru bucătăriile germane Nolte, te invităm să descoperi mobilierul de bucătărie la noi în showroom. Fă o programare, te așteptăm!