O bucătărie germană unde și copiii au lumea lor

Culorile mobilierului de bucătărie care-ți încălzesc sufletul

Acasă designul creează atmosfera. Nolte inovează întotdeauna în designul mobilierului de bucătărie, cu atenție l...

Atunci când ai în plan să-ți iei o bucătărie nouă, vrei ca personalitatea ta să se regăsească în amenajarea noului spațiu. Dar cât de mult mai e posibil acest lucru atunci când trebuie să te gândești și la confortul celor mai mici din familie?

Primul pas pentru bucătăria familiei: idei de inspirație 

Dacă ți-ai propus să renovezi bucătăria, trebuie să știi că toate colecțiile Nolte sunt întotdeauna o sursă de inspirație. Vei găsi materiale și idei de amenajare pentru o bucătărie modernă, cu linii curate, simple, dar și multe idei de organizare care păstrează ordinea de fiecare dată. De asemenea, te poți inspira din reviste și albume de design interior, de pe Pinterest și de pe Instagram, dar e mult mai simplu când nu trebuie să faci toată muncă singură. Dacă vrei să vezi cum poate fi amenajată o bucătărie germană, cere-ne ajutorul și va ieși perfect. 

Cum îți planifici bucătăria atunci când ai copii

În aproape toate familiile cu copii, casa este cel mai adesea un spațiu haotic. Dar bucătăria este inima casei, un spațiu pe care îl folosește toată familia și locul unde se desfășoară cea mai mare parte a vieții de zi cu zi – și ar trebui să rămână tot timpul ordonată. Pentru acest lucru vă ajută cel mai diverse soluții Nolte de depozitare.

De asemenea, când aveți copii, mobilierul din bucătărie trebuie în primul rând să fie practic. Totuși, în același timp, e de dorit să fie frumos și să aibă stil. Așadar, multe familii cu copii încearcă întotdeauna să găsească un compromis între cele două direcții, alegând materiale și suprafețe ușor de curățat, care nu se rup și nu se zgârâie ușor. Iar pentru că vor fi copiii cei care vor aduce culoare vieții, și de ce să nu recunoaștem, uneori chiar și pe pereți, este indicat ca mobilierul de bucătărie să fie ales în culori mai subtile, cum ar fi mobilierul alb combinat cu lemn, sau cu fronturile gri, simple, foarte ușor de curățat și confortabile. 

Nu doar o bucătărie, un loc de întâlnire cu copiii 

Ca să proiectezi cel mai bine o bucătărie pentru familia ta, ia în considerare că spațiul de depozitare este important, dar la fel de mult o să-ți placă să ai multă lumină. De la vasele puse direct sub plită la sertare mai adânci pentru ustensile de copt, Nolte oferă spațiu de stocare mai mult decât suficient în bucătărie și sisteme de iluminare cu LED. 

Blatul de lucru este al doilea aspect incredibil de important. Într-o casă cu copii, insula de bucătărie devine rapid un spațiu unde familia se întâlnește, iar copiii stau aici să mănânce repede înainte de școală sau să-și facă temele după-amiaza. De aceea, contează materialele naturale, culorile subtile și păstrarea cât mai accesibilă oalelor, tigăilor și a ustensilelor de gătit pe blatul de lucru. 

De asemenea, toate aparatele electrice vor fi ascunse și conectate doar pentru a le folosi. Cuptorul și plita trebui să aibă siguranță pentru copii – iar cei mici trebuie supravegheați în bucătărie și învățați pas cu pas să  folosească aparatele.

Viața de zi cu zi în bucătărie

Noi cei de la Nolte vedem bucătăria ca spațiu cu povești de familie, unde familiile petrec mult timp! Pentru noi, ca și pentru familiile în casele cărora am adus Nolte, bucătăria este un loc în care coacem și gătim, dar și vorbim, citim, ne distrăm, experimentăm, râdem, ne certăm, ascultăm muzică. Pentru că o bucătărie nu ar trebui să fie doar practică și funcțională, ci și un loc de întâlnire!

De aceea, ne place să planificăm bucătării frumoase care se integrează firesc în spațiul de locuit, mai ales când e vorba despre a locui alături de cei mici. La urma urmei, bucătăria este și locul lor unde, zi de zi, stau să îi vadă pe părinți pregătind masa, dau o mână de ajutor și experimentează.

Vizitează-ne în baza unei programări

Dacă vrei să vezi ce se ptrivește stilului tău de viață, te invităm să descoperi mobilierul de bucătărie Nolte. Îți vei da seama de micile detalii și vei putea testa soluțiile Nolte. Pentru acest lucru te invităm să faci o programare în showroom.