Noile bucătării germane Nolte

Stejarul: un clasic al tuturor timpurilor

Când ai bucuria să te muți în casă nouă cu siguranță ai mai multe idei de amenajare – iar bucătăria este...

Anul 2020 a fost până acum unul aparte și ne-a împins pe fiecare dintre noi să aducem schimbări de tot felul în stilul de viață. Satisfacţia noastră rămâne aceeași: să proiectăm bucătării care să țină pasul cu aceste schimbări și să oferim familiilor un stil de viaţă modern. Iată o parte din inovațiile pentru 2021 care fac din bucătăriile germane Nolte inima casei și locul care aduce împreună familia cu obiceiurile ei.

Mai mult spațiu de depozitare pe verticală

Corpurile de perete cu 15 cm mai mult în înălțime sunt de neegalat în materie de design și depozitare. Aceasta este noua soluție Nolte pentru a oferi mai mult loc în bucătărie și, în același timp, spațiu mai mare de depozitare. Dacă aveți nevoie de mai mult, vă ajută și celelate soluții Nolte de depozitare.

Noua iluminare Matrix Art

Așa cum v-am obișnuit, din bucătăria Nolte nu lipsește iluminarea continuă cu LED Matrix Art, discret integrată în mobilierul fără mânere. Pentru a accentua simplitatea și eleganța bucătăriei fără mânere, pentru 2021 Nolte propune iluminarea continuă pe verticală. LED-urile sunt practice, fac contraste plăcute cu finisajele special create să se potrivească cu iluminarea Matrix Art, nu sunt supărătoare pentru ochi și redau o atmosferă caldă.

Cele mai expresive finisaje de până acum

Nolte a căutat de fiecare dată să producă mobilierul de bucătărie unde designul și funcționalitatea se întâlnesc. În noul sezon, vor fi prezente de la finisajele de stejar argintiu și ștejar cu noduri înnegrite, la finisajele cu aspect de beton alb și ciment în trei nuanțe diferite de gri. Alături de cele mai moderne propuneri de amenajare pentru bucătăriile germane, rămân, de asemenea, în tendințe și culorile de inspirație pentru anul care tocmai trece.

Și asta nu e tot!

Vizitează-ne în baza unei programări

Pentru bucătării germane produse cu pasiune pentru inovație, nu ezita să iei legătura cu noi. Vino să discutăm proiectul tău și fă o programare în showroom.