Cum faci din bucătărie locul preferat din casă

Frumusețea bucătăriilor germane

Mărcile de bucătării germane au dominat zeci de ani continentul european. Și cam tot de atâta vreme aduc bucurie, c...

Cu toții ne-am descoperit casa în izolare, dar câți dintre noi pot spune că locul care îi face să se simtă cel mai bine e bucătăria? E momentul să vă arătăm că se poate. O bucătărie confortabilă, modernă și care face loc obiceiurilor întregii familii este, fără doar și poate, inima casei. Descoperă mai departe lucrurile care fac dintr-o bucătărie locul preferat din casă.

Locul prieteniei

Puteți să stați ore întregi când vă adunați la povești în colțul vostru favorit. Iar dacă locul vostru favorit este pe canapea, o puteți alege în culoarea mobilierului de bucătărie: astfel trecerea între spații va fi mai fluidă și nici n-o să vă dați seama că sunteți într-o bucătărie care se integrează cu livingul și diningul.

Prospețime și culoare

Roșu, portocaliu, alb, galben. Culorile aduc bucurie și dau personalitate casei. Un mobilier de bucătărie cu finisaje colorate e foarte bun pentru a crea un spațiu care inspiră. Poți alege din culorile Nolte, chiar dacă nu stăpânești detaliile de design interior, pentru că sunt gândite să se integreze armonios. Și bucătăria devine un loc creativ, care pur și simplu debordează!

Gătitul împreună

Râdeți împreună, gătiți împreună, faceți curat împreună, spuneți povești și creați împreună amintiri – online sau în familie. Sunt doar câteva lucruri prin care poți să redescoperi plăcerea de a sta la tine acasă. Și toate pot să se desfășoare în jurul insulei de gătit sau al mesei din bucătărie.

Mirosul de condimente

Fiecare loc din casă are propriul miros. Și în acest parfum se regăsește o parte din personalitatea, siguranța, confortul, căldura, tradiția și dragostea din casă. Unul dintre aceste mirosuri aparte este cel al bucătăriei și al sertarelor cu mirodenii și condimente – și  spune cel mai bine despre cât de mult gust are viața acasă.

Vrei să descoperi opțiunile de planificare Nolte? Te invităm să ne trimiți proiectul tău și te vom contacta cu o propunere.