Cum poți amenaja o bucătărie unde ai totul sub control?

Cum să proiectezi o bucătărie pe care chiar îți place să o folosești

Există un motiv pentru care cina acasă nu este mereu prima alegere. Pentru că, adesea, bucătăria este supraîncărc...

Tu ești mai rapidă și mai spontană: iei ingredientele de la locul lor doar atunci când le-a venit rândul în rețetă. El este mai calculat și mai așezat: scoate toate ingredientele pe masă și le pregătește în ordinea în care le va folosi. Plus, există și o diferență de înălțime între voi, de 20 de centimetri. Sigur că vă doriți o bucătărie cu liberate în design și multe funcționalități, dar una care să fie perfectă pentru obiceiurile fiecăruia. De aceea, am întrebat consultantul Nolte cum se proiectează bucătăria care corespunde perfect cu ceea ce-și doresc clienții.

Optimizarea spațiului în bucătărie

În bucătărie, organizarea perfectă înseamnă o luptă pe jumătate câștigată! Specialiștii Nolte în proiectare îți construiesc spațiul în care te poţi mişca cu uşurinţă, măsurând fiecare zonă: cuptor/plită, chiuvetă/maşină de spălat vase şi frigider/congelator. Cele trei zone nu trebuie să fie la o distanță mai mare de două brațe, pentru a lăsa, desigur, loc și partenerului să te ajute la gătit.

Centrul bucătăriei construit în jurul vostru…

…gătind împreună. De aceea, la Nolte fiecare element este calculat milimetric pentru mai mult confort în bucătărie și pentru a se potrivi atât de bine cu stilul vostru de viață. Poți alege dintr-o gamă completă de plite și hote, important e să știi ce-ți place. Fie că e o suprafață de gătit cu gaz, electrică, cu inducție și chiar cu modul de ventilare integrat. Cea mai confortabilă și modernă soluție de amenajare este hota retractabilă, încorporată în blat, care absoarbe vaporii și, cel mai important, te lasă să vezi clar vesela și oalele sau să adaugi ingredientele din spate oalelor puse pe foc. 

Modalițăti inteligente de sortare

Gătitul e imposibil fără cutii, tăvi și vase murdare. Să le speli odată ce ai terminat de gătit consumă mult spațiu pe lângă chiuvetă, apa se scurge și bucătăria nu se menține curată. Bucătăria Nolte are multe soluții practice și prietenoase pentru acele treburi pe care nu le iubește nimeni: îndepărtarea deșeurilor. Din amenajarea unei bucătării mereu impecabile nu pot lipsi sistemele clasice de colectare a gunoiului, disponibile fie pentru corpurile de bucătărie pe colț, fie pentru a arunca gunoiul direct de pe blatul de bucătărie.

Sunt multe variante de a amenaja bucătăria ideală – pentru voi doi. Vino cu planul tău în showroom și îți vom realiza o simulare 3D care redă în detaliu viitoarea ta bucătărie Nolte. Te așteptăm!