Dacă vine toamna, ne găsește la BIFE!

Bucătăria contemporană cu obiceiurile tale

Între statutul de ”Cenușăreasa casei” și cel de ”cea mai răsfățată cameră” stau secole pline cu obiceiu...

Ca în fiecare an, sezonul proiectelor Nolte Home Studio de toamnă-iarnă debutează prin prezența noastră la BIFE-SIM Expo: anul acesta, intre 14 și 18 septembrie, la Romexpo.

BIFE-SIM este Târgul Internațional de mobilă, echipamente și accesorii organizat incă din 1991 de către Romexpo in parteneriat cu Asociația producătorilor de mobilă din România. Pentru noi, este un prilej de a prezenta o mică parte din ceea  ce Nolte poate crea la comandă, adică aproape orice ai visat pentru bucătăria ta.

Ne vei găsi in pavilionul C3, in cadrul Salonului de Bucătării, unde te așteptăm cu prețuri reduse, cadouri inedite și condiții preferențiale de plată. Și, mai ales, cu o selecție din ceea ce face Nolte să se distingă printre producătorii de mobilă de peste 60 de ani, peste tot in lume.

Ne-am bucura să ne faci o vizită, iar dacă ne vizitezi în showroom sau ne trimiți planul, iți oferim chiar și o invitație gratuită. Scrie-ne pe email la office@noltehomestudio.ro sau pe Facebook și iți vom răspunde cu toate detaliile pentru participare.