Obiceiurile tari se țin în….Oh, wait!

Dacă vine toamna, ne găsește la BIFE!

Ca în fiecare an, sezonul proiectelor Nolte Home Studio de toamnă-iarnă debutează prin prezența noastră la BIFE-SI...

Într-adevăr, în exemplul de organizare a sertarelor de mai sus identificăm toate ustensilele de bucătărie posibile: de la tacâmuri, la storcătoare și forme de tarte. Bucătăriile Nolte sunt în primul rând pentru gătit și mâncat, dar nu DOAR pentru gătit și mâncat. Poți să folosești oricum sertarele tale: de la jucăriile celui mic pe care le folosește cel mai des atunci când stă lângă tine, până la trusa ta de ”5 minute de make-up înainte să ies din casă”.

Ar putea să încapă și micile surprize cotidiene pe care vi le faceți unul, altuia; cutiile cu cafeaua sau ceaiul tău preferat ce tocmai au fost (re)umplute sau cutia pentru prânzul lui de la birou. Și, când cel mic o să facă vreo ghidușie și va dori să îi ascundă urma se va folosi tot de sertarele bucătăriei Nolte. Dar, oh, wait, nu își va seama câ sunt atât de bine organizate încât te vei prinde imediat ce a făcut!

Sistemul din poza de mai sus este parte din bucătăria Lava Soft Lack și poate fi configurat oricum. Tot ce trebuie să faci este să dai mai multe informații consultantului Nolte despre stilul vostru de viață!