Să fie clasic, dar în stilul Nolte!

Obiceiurile tari se țin în....Oh, wait!

Într-adevăr, în exemplul de organizare a sertarelor de mai sus identificăm toate ustensilele de bucătărie posibile...

Până și modelele clasice de la Nolte beneficiază de inovații suprinzătoare. Clasic, în stilul Nolte, nu înseamnă învechit, ci este plin de nostalgie, romantic și contemporan. Vine la pachet cu aceeași culoare a mobilei atât la interior, cât și la exterior. Cu sistemul soft close, sertarele aproape că se închid singure, iar integrarea mobilierului cu tehnologia te face să uiți de prezența electrocasnicelor. Bucătăria este echipată cu o multitudine de sisteme de organizare interioară care păstrează totul în ordine.

Modelul din poză poate fi adaptat pentru spațiul tău, personalizarea fiind unul dintre motivele pentru care clienții noștri au ales Nolte.  De exemplu, putem adăuga un sistem de colț tip cămară „Le Mans” care îți dă posibilitatea să fructifici spații pe care înainte le considerai de nefolosit.

În poza de mai sus îți prezentăm modelul Windsor Lack Magnolia. Dacă ne uităm mai bine la el, parcă e un clasic devenit mediteranean. Ce zici? Te încumeți la un stil clasic în bucătărie prezentat de Nolte?