Pași în achiziționarea unei bucătării Nolte!

Mai mult decât gătit, atmosferă și magie!

Ne-am gândit că ai nevoie de lumină exact acolo unde începe gătitul: în dreptul fronturilor de lucru. Nu, nu cu sp...

Ești din ce în ce mai convins că Nolte este alegerea potrivită pentru bucătăria ta? Succint și pragmatic, îți spunem mai jos care sunt etapele pe care trebuie să le parcurgi ca să îți schimbi bucătăria, nu obiceiurile.

 1. Ne prezinți planul său pentru bucătăria dorită. Designer-ul obţine toate informaţiile necesare de la un client şi completează formularele în vederea realizării primei faze a proiectului.
 2. Îți prezentăm mai multe variante (include alegerea electrocasnicelor și accesoriile), până la obţinerea soluţiei finale agreată împreună cu tine.
 3. Măsurăm spaţiul în care va fi montată bucătăria.
 4. În urma măsurătorilor, soluţia finală va fi verificată şi prezentată pentru aprobarea ta. Se vor avea în vedere: mobilierul, blatul, electrocasnicele.
 5. Semnarea contractului de Vânzare – Cumpărare pentru bucătărie, electrocasnice şi blat îți garanteaza intrarea în posesia bunurilor alese împreună.
 6. Urmează emiterea Proformelor şi semnarea lor de către beneficiar ca semn al acceptării.
 7. Plata avansului constă în 50% din valoarea mobilierului (a electrocasnicelor şi a blatului, dacă este cazul)
 8. Se va întocmi planul instalaţiilor electrice şi sanitare.
 9. Mobilierul este gata de livrare în 45 de zile lucrătoare de la data plăţii avansului.
 10. După plata restului de 50% din valoarea contractului, se poate face livrarea bunurilor şi programarea la montaj.
 11. Depozitarea mobilierului se va face în depozitul nostru şi este gratuită pentru 30 de zile.După expirarea acestei perioade, putem să păstrăm în continuare mobilierul comandat, dar numai contra cost.
 12. După instalarea bucătăriei, vei primi dosarul de garanţie pentru mobilier, electrocasnice şi blat, precum şi broşura cu instrucţiuni de îngrijire a mobilierului de bucătărie. Mobilierul Nolte are o garanţie de bază 5 ani.

Călătoria ta în lumea Nolte începe aici, cu ceea ce îți dorești și ai nevoie!