Pentru cuplurile care adoră stilul minimalist! O bucătărie ca un răsfăț de catifea

Mobilierul de bucătărie Nolte, acum mai accesibil decât crezi

Bucătăriile elegante atrag toate privirile. Iar nuanța de stejar sălbatic, micro-cimentul aplicat manual, profilul d...

Design minimalist. Preț accesibil. Calitate Nolte. Bucătăria Feel Premium White – Manhattan Volcanic Oak aduce funcționalitate maximă în casa ta: finisaje mate catifelate Feel Premium White, un răsfăț pentru simțuri, și aspectul stejarului sălbatic, vulcanic, cu noduri mari înnegrite, Manhattan Volcanic Oak. Când vine vorba de amenajarea bucătăriei, tu ai ultimul cuvânt. Vrei să simți pe pielea ta ce înseamnă o bucătărie germană? Îți arătăm în showroom!

Amenajare în showroom:

  • configurare liniară, compactă, elemente de design tip casetă
  • perfectă pentru apartamentele cu spațiu

Elemente de design:

  • finisaje pal satinat mat și pal finisaj lemn
  • masă de lucru și comodă
  • Maching color: culoarea Volcanic Oak pentru exterior și interior, inclusiv pentru blatul de lucru, placarea la perete, plintele și placarea laterală

Design minimalist, look natural
Finisajele Feel sunt partenerul ideal pentru finisajele cu aspect de lemn din colecția Manhattan, care redau caracterul și structura stejarului vulcanic, cu noduri negre. Cu alte cuvinte, albul pal satinat mat, o revenire în designul minimalist, în combinație cu cea mai nouă textură pentru mobilierul de bucătărie Nolte, inclusiv pentru blatul de lucru.

Albul catifelat și stejarul nu pot fi mai moderne de atât
Oricine iubește stilul minimalist nu are opțiuni mai bune: albul cel mai alb în combinație cu stejarul vulcanic. Premium White și Volcanic Oak. Două culori noi în colecțiile Nolte, într-o notă modernă, pentru o bucătărie pe măsură. 

Depozitare pe înălțime la maxim
Pentru această bucătărie am folosit configurarea liniară pe 3,6 m de perete.  O amenajare compactă, în linii simple, cu suficiente spații de depozitare: două coloane care încadrează bucătăria, volumetrie cu corpurile tip casetă și funcționalitate maximă. Am încadrat un frigider incorporabil, cuptor la semiînălțime, hota incorporabilă, mașina de spălat vase, scurgător integrat în mobilier, sertare sub plită și la chiuvetă și corpuri de depozitare pentru pahare, cești și vesela de gătit. De asemenea, am folosit o masă de lucru și o comodă care pot fi locul de luat masa și, în același timp, zona de birou.

Ton pe ton: fronturi, blat de lucru și placarea la perete
Culoarea de stejar sălbatic este disponibilă pentru fronturi și carcase, inclusiv pentru blatul de lucru, placarea la perete, plintele și placarea laterală. O singură culoare pentru un aspect unitar!

Vi se potrivește stilul minimalist în bucătărie? Faceți o programare și veniți în showroom. Suntem gata să vă facem un tur de imaginație prin patru bucătării amenajate, care vă pun la încercare imaginația, inspirația si atenția. Aceleași calități de care veți avea nevoie și în planificarea bucătăriei voastre.