Pentru familii urbane, mereu în trend! O bucătărie remarcabilă, cu adevărat unică

​Pentru familiile care iubesc glam-ul! O bucătărie care nu se demodează niciodată

Super Premium, Super Glam, Super Lux – în cele mai mici detalii. Design inspirat din stilul Art Deco cu accente p...

Cu finisaje prețioase din micro-ciment natural, aplicat manual pe fiecare placă, și furnir natural, bucătăria Portland Cement Anthracite-Legno Oak Truffle este spectaculoasă, vibrantă, stilizată până la perfecțiune.

Aerul urban-sofisticat, accentele gri antracit și frumusețea vie a lemnului fac din această bucătărie alegerea firească a celor care lansează trenduri. Decor rafinat și design deosebit de atrăgător. Super-accesorizată, absolut perfectă, pe măsura dorințelor și a personalității voastre. De văzut în showroom!

Amenajare în showroom:

  • configurare unică cu o multitudine de tipuri de depozitare 
  • în tendințe pentru spațiile ample, versatile, multifuncționale

Elemente de design:

  • finisaje premium din lemn autentic și microciment aplicat manual
  • corpuri-vitrină cu fronturi de sticlă neagră și iluminare interioară
  • corpuri de bază cu înălțime de 900 mm, Matrix Art 900
  • corpuri suspendate deschise de decor cu sticlă neagră și lumini interioare
  • ușa de coloană neîntreruptă de 2,10 m
  • profil de mâner MatrixArt vertical cu lumină
  • Matching Colour: culoarea Oak Truffle la exterior în combinație cu tonuri Quartz Grey la interior

Materiale în tendințe pentru 2021: furnir natural, micro-ciment real și cuarț
Am ales cele mai prețioase materiale Nolte. Fronturi de furnir natural de calitate foarte bună din colecția premium Legno. În nuanța Oak Truffle, una dintre cele mai noi culori din colecție, păstrează fibra naturală a lemnului cu nodurile și textura caracteristice stejarului și oferă bucătăriei un aer original, foarte actual. Fronturile Portland din micro-ciment real, unice, foarte speciale și cu puternic caracter estetic, sunt în culoarea gri închis Cement Anthracite și folosesc un strat fin de ciment real, prelucrat manual, foarte plăcut la atingere. Iar blatul din cuarț, finisaj marmură, display Poetic Black dintr-o colecție unicat este la rândul lui alt element care face această bucătărie să fie cu adevărat unică.

Mai mult decât un corp de bucătărie: o vitrină pentru living
Culoare nouă în colecția Nolte și un adevărat punct de atracție: sticla neagră! Corpurile-vitrină cu fronturi de sticlă neagră și rame metalice de inox negru mat pot fi integrate ambiental în spațiile tip living datorită aspectului extrem de atrăgător. Nu lipesc luminile interioare care pot fi controlate și profilul sofisticat de mâner.

O înălțime ideală de lucru cu un potențial enorm de stocare
Spre deosebire de corpurile de bază de înălțime standard 750 mm, corpurile de bază pentru care am optat au înălțime de 900 mm. Cu ajutorul matricei MatrixArt 900, impunem noi standarde de proiectare, iar granița dintre bucătărie și living este și mai fină. Astfel, am obținut mai multă estetică și un aspect mult mai sofisticat datorită fronturilor mari și compacte, în combinație cu plintele de dimensiuni reduse și un blat de lucru subțire. Și asta nu e tot! Pentru că sertarele sunt mult mai mari, mai înalte sau mai adânci se câștigă cu 20% mai mult spațiu de depozitare.

În trend: corpurile de decor
Pentru prima dată de la lansare expunem în showroom corpurile suspendate deschise de decor cu sticlă neagră și lumini interioare, care completează perfect amenajarea modernă și urbană a acestei bucătării.

Look de impact în spațiile generoase: ușă de coloană neîntreruptă
O cheie de design extrem de modernă, super elegantă și rafinată, ușa dintr-o singură bucată pe înălțime mare (disponibilă pentru 1,95 m, 2,10m și 2,25 m) conferă eleganța desăvârșită oricărui spațiu de living și open-space. Cea mai bună opțiune pentru cei care urmează tendințele de amenajare ale unei bucătării într-un spațiu generos.

Inovație pentru bucătăriile fără mâner
Spre deosebire de iluminarea orizontală,  din corpurile de bază, sub blat și linie mediană, noua modalitate de iluminare este posibilă și pentru corpurile tip coloană. Profilul de mâner MatrixArt cu lumină pe verticală de 3 m, neîntrerupt,  este foarte sofisticat, foarte funcțional și foarte estetic: are rolul de mâner și în același timp lumina de mobilier e controlabilă prin telecomandă.

Ergonomică la interior, cu depozitare multiplă
Această bucătărie ascunde cele mai diverse tipuri de depozitare. De la corpul tip cămară care face totul extrem de accesibil și coloanele cu sertare de depozitare în interior, pentru ergonomie și funcționalitate mai mare, la sertare cu organizatoare interioare din lemn finisaj negru, sertar înalt Premium Box care susține până la 80 de kg și corpuri cu polițe. Atât de mult spațiu încât avem și o mașină de spălat XXL.

Stilizată până la perfecțiune
Nu doar că finisajele sunt într-o culoare în tendințe, Oak Truffle, dar la interior am potrivit culoarea carcaselor în tonuri de Quartz Grey.

Vi se potrivește această bucătărie germană? Faceți o programare și veniți în showroom. Suntem gata să vă facem un tur de imaginație prin patru bucătării amenajate, care vă pun la încercare imaginația, inspirația si atenția. Aceleași calități de care veți avea nevoie și în planificarea bucătăriei voastre.