​Pentru familiile care iubesc glam-ul! O bucătărie care nu se demodează niciodată

​​Pentru familiile care iubesc culoarea! O bucătărie care face loc pentru tot

Cu finisaje lac mat în două culori inovatoare, verde olive și negru, și aspect de lemn autentic, bucătăria SoftLac...

Super Premium, Super Glam, Super Lux – în cele mai mici detalii. Design inspirat din stilul Art Deco cu accente prețioase, străluciriri mereu la modă și elemente spectaculoase.

Aceasta este bucătăria New Classic cu farmecul ei select și un aer clasic reinterpretat, în care veți regăsi tonuri calde de gri mat, detalii de bronz și culoarea deschisă a stejarului. Cu finisaje premium Torino Lava și inserții de furnir natural Tavola Oak Pinot este atât de elegantă și de frumoasă, încât ți-o dorești imediat la tine acasă. De văzut în showroom!

Amenajare în showroom:

  • configurație cu unități înalte de depozitare și insulă de bucătărie
  • în tendințe pentru spațiile ample, open-space

Elemente de design:

  • finisaje premium în stil clasic reinterpretat cu inserții de furnir din stejar natural
  • corpuri-vitrină cu fronturi de sticlă bronze și iluminare interioară
  • corpuri de bază cu înălțime standard de 750 mm
  • coloană cu frigider de vinuri negru și un corp de depozitare deschis
  • sertare PremiumLINE Glass cu sticlă
  • profil de mâner MatrixArt vertical cu lumină
  • Matching Colour: culoarea Lava la exterior în combinație cu tonuri Sahara la interior

Materiale prețioase care atrag toate privirile
Eleganță desăvârșită și linii de design curate! Am folosit două tipuri de finisaje de o perfecțiune absolută: fronturi cu linii simple, dar moderne, din colecția Torino, culoare Lava, și le-am combinat atent cu sertare din furnir natural, prelucrat elegant, în culoarea Oak Pinot, colecția premium Tavola. Pentru insula de bucătărie am optat pentru un blat de cuarț cu cantul frezat. Cu alte cuvinte, am păstrat clasicul și l-am reinterpretat.

Străluciri de bronz pentru un plus de rafinament și eleganță
Extrem de atrăgătoare, corpurile-vitrină cu lumină interioară au fronturi de sticlă în culoare bronze și cadre metalice în aceeași culoare. Înalte pentru o depozitare excelentă și cu uși neîntrerupte pentru o integrare armonioasă în spațiile deschise.

Accesorizare clasică, dar în pas cu tendințele de azi 
În configurarea acestei bucătării am folosit corpuri de bază cu înălțime standard de 750 mm la care am asortat detalii extrem de elegante și elemente de decor foarte prețioase: pilaștrii, cornișe și plinte în aceeași culoare cu fronturile, sertare de living stilizate, panel lateral frezat care închide insula și mânere ovale de bronz, de inspirație Art Deco,  care te duc cu gândul la butonii unei ținute smoking. Totul îți satisface gustul clasic și, în același timp, te transpune în efervescența anilor ‘20.

Nouă abordare în design
Pentru un plus de estetică, am amenajat lângă zona de gătit o coloană cu frigider de vinuri negru și un corp de depozitare deschis.

Eleganță absolută în cele mai mici detalii: sertare cu sticlă
Această bucătărie face o declarație de stil în cele mai mici detalii, iar sertarele PremiumLINE Glass cu sticlă nu fac excepție. Extrem de elegante și de sofisticate completează la cel mai înalt grad de finețe stilul acestei bucătării prețioase. 

Iluminare și organizare la superlativ 
Iluminarea MatrixArt ține bucătăria strălucitoare, vie, plină de magie – și ziua, și noaptea. Iar sistemele cu funcționalitate înaltă te ajută să fii organizat tot timpul. Am folosit un corp cu sistem jolly cu două sertare interioare pentru condimente și suport de sticlă, un jolly sub blatul de lucru cu sistem de rafturi, sertare cu organizatoare interioare din lemn finisaj stejar deschis asortate la culoarea întregii bucătării și sertare cu organizare internă.

Un aspect estetic evident
Stilul stă în cele mai mici detalii, de aceea la culoarea de gri cald a bucătăriei am asortat tonurile Sahara pentru carcasele de interior.

Ce ziceti, vi se potrivește eleganța clasică în bucătărie? Dacă păstrați și reinterpretați, faceți o programare și făceți-ne o vizită în showroom. Suntem gata să vă facem un tur de imaginație prin patru bucătării amenajate, care vă pun la încercare imaginația, inspirația si atenția. Aceleași calități de care veți avea nevoie și în planificarea bucătăriei voastre.