Stejarul: un clasic al tuturor timpurilor

Pentru familii urbane, mereu în trend! O bucătărie remarcabilă, cu adevărat unică

Cu finisaje prețioase din micro-ciment natural, aplicat manual pe fiecare placă, și furnir natural, bucătăria Portl...

Când ai bucuria să te muți în casă nouă cu siguranță ai mai multe idei de amenajare – iar bucătăria este unul dintre cele mai complexe spații din casă, pentru care ideile de amenajare trebuie discutate din timp, iar informațiile și inspirația să vină din toate părțile. Dacă îți plac materialele naturale și te gândești să le folosești în amenajarea bucătăriei tale, iată mai jos finisajele care redau frumusețea stejarului pe care le vei găsi în colecțiile de fronturi Nolte. Din colecții premium sau accesibile, sunt texturi naturale sau reproduceri foarte fidele ale lemnului natural. Ți-ai fi imaginat? Descoperă-le mai departe!

Colecția Artwood: pur și simplu perfectă!

Finisajele din această colecție sunt o reproducere autentică a lemnului, aproape imposibil de distins de lemnul real. Avem cinci culori diferite, texturate, de la cenușiul de stejar ars, la stejar natural și la aspectul de stejar sălbatic, cu noduri discrete. 

Colecția Manhattan: o declarație de stil! 

Stejar argintiu sau cu noduri: reproducerea autentică din lemn a fronturilor MANHATTAN adaugă o notă naturală fiecărei bucătării. Din 2020 avem în colecție o nouă textură de stejar natural cu fibră pe orizontală. În 2021, specialiștii Nolte în bucătării germane inovează din nou și creează două finisaje aparte: unul cu aspect rustic și celelălalt de stejar sălbatic, vulcanic, cu noduri mari înnegrite. Unul redă aspectul de cabană, cealălalt, în combinație cu fronturi lucioase sau mate, pune în valoare contrastele mobilierului de bucătărie, din belșug. 

Colecția Legno: căldura lemnului real în fiecare bucătărie!

Toată lumea iubește lemnul, și la fel și noi. În special, sub forma frontului din furnir natural din colecția premium LEGNO. Cu trei texturi originale cu fibră de lemn pe verticală și în trei nuanțe diferite, de la șampanie (cea mai deschisă) și trufă la sepia (cea mai închisă), aceste finisaje creează o atmosferă confortabilă în orice bucătărie.

Colecția Tavola,  o adevărată oază de liniște

Lemnul, ca element de design, este un clasic al tuturor timpurilor și nu se demodează niciodată! În colecția TAVOLA, furnir din stejar natural, veți găsi textura de bob fin în două nuanțe care exprimă toată frumusețea lemnului: o nuanță luminoasă de stejar clasic și o nuanță de stejar maro-nisipiu.

Vizitează-ne în baza unei programări

În showroom-ul Nolte îți putem arăta în detaliu finisajele din furnir natural și pal finisaj lemn pentru mobilierul de bucătărie. Dacă vrei să le vezi, vino să discutăm proiectul tău! Nu uita să faci înainte o programare în showroom.