​​Pentru familiile care iubesc culoarea! O bucătărie care face loc pentru tot

Pentru cuplurile care adoră stilul minimalist! O bucătărie ca un răsfăț de catifea

Design minimalist. Preț accesibil. Calitate Nolte. Bucătăria Feel Premium White – Manhattan Volcanic Oak aduce ...

Cu finisaje lac mat în două culori inovatoare, verde olive și negru, și aspect de lemn autentic, bucătăria SoftLack Olive – Manhattan Oak Graphite Silver este modernă, accesibilă și îndrăzneață. 

Familia, Gătitul, Bucuria pentru o viaţă frumoasă, toate au loc în această bucătărie care are cele mai diverse sisteme de depozitare, sertare care te ajută să te organizezi, peninsulă și locuri de bar. Nu doar că este locul în care viața de familie are loc, dar îți oferă mai mult decât orice altă bucătărie: mai multă funcționalitate, mai multă ergonomie, mai mult spațiu. De văzut în showroom!

Amenajare în showroom:

  • configurare versatilă, bucătărie tip U cu peninsulă și locuri de bar 
  • satisface nevoi mari de depozitare și spațiu de lucru

Elemente de design:

  • MDF vopsit mat în două culori în tendințe, olive și negru, și pal finisaj lemn
  • corp suspendat cu înălțime de 105 cm
  • corp cu rafturi deschise
  • corp jaluzea pentru colț
  • sisteme de depozitare profesională și sertare ascunse
  • Matching Colour: culoarea Oak Graphite Silver la exterior în combinație cu Volcanic Oak la interior

Materiale accesibile, prietenoase, moderne
Finisajele SoftLack, lac mat autentic de înaltă calitate, fac parte din cea mai versatilă colecție Nolte – și cea mai căutată de cei care ne-au călcat pragul. Finisajele Manhattan reproduc autentic lemnul natural, aduc textură și dau și mai multă personalitate bucătăriei. Împreună creează o bucătărie extrem de modernă, curajoasă, în linii clare.

Culori într-o combinație inovatoare
Pentru un design actual am folosit olive și negru, două culori mate extrem de iubite de cei care îndrăznesc mai mult. Ca accent, am folosit tonul cenușiu cu granulare expresivă Oak Graphite Silver, una dintre cele mai noi culori pentru finisajele cu aspect de stejar.

Spațiu mai amplu de depozitare 
După ani buni de optimizare a spațiului pe orizontală, a venit timpul soluțiilor de design pe verticală. Pentru prima dată Nolte introduce corpurile de bucătărie cu 15 cm mai înalte, la înălțime de 1,5 m. Nu doar extrem de folositoare, dar și extrem de versatile datorită designului tip dulap de living. L-am folosit sub forma unui corp suspendat pentru a obține mai mult spațiu de depozitare pe verticală și pentru a avea o bucătărie care se integrează armonios într-un open-space. În două cuvinte: design și depozitare.

Păstrează amintirile aproape
Util și, în același timp, un element de decor inedit, mobilierul cu rafturi deschise îmbină perfect zona de bucătărie cu restul casei. Ideal pentru a păstra la îndemână pozele de familie și cărțile de colorat ale copiilor.

Soluții smart în fiecare colț
O bucătărie de familie nu trebuie doar să arate bine ci mai ales să ofere spațiu suficient de depozitare. Nicio problemă: acest corp pentru colț cu jaluzea îți depozitează lucrurile într-un mod accesibil chiar și în spațiile greu accesibile.

Niciodată nu ai prea mult spațiu de depozitare
Știm că atunci când petreci mult timp gătind în bucătărie ai nevoie de o organizare interioară bine gândită, pentru că vrei să ai loc pentru toate. Cu soluțiile de depozitare inteligentă Nolte fiecare centimetru este utilizat la MAXIM. Și mai mult decât atât, nimic nu este la vedere! Am folosit depozitarea cu polițe, sertare și sisteme de organizare ascunse, inclusiv sistem economic de depozitare pe sertare. Am integrat un corp Jolly înalt cu accesibilitate extrem de ușoară pe ambele părți, mai ales ușor de folosit de copii, perfect pentru a ține conservele, cutiile cu cereale, pungile cu cafea și borcanele cu dulceață de care familia are nevoie în fiecare zi. Am utilizat chiar și spațiile de colț, prin sistemul de colț tip cămară „LeMans” care îți aduce la îndemână oalele, tăvile și tigăile depozitate în spații altfel de nefolosit, și prin sistemul de colț rotativ pentru spațiile mici. Pentru că o viață mai relaxată și mai fericită acasă începe de la o organizare excelentă în bucătărie. 

Mai mult loc, mult timp cu familia, mai multe mese pregătite acasă
Într-o bucătărie versatilă e loc pentru orice. Configurarea tip U cu peninsulă și locuri de bar oferă un spațiu amplu de gătit, libertate de mișcare și integrează inteligent un cuptor la semiînălțime și un frigider cu cel mai mare spațiu de depozitare. Dacă îți petreci o mare parte din timp în bucătărie, acesta este spațiul de care ai nevoie!

Culoare la exterior, culoare la interior
Pentru dulapul suspendat cu aspect de lemn în culoarea Oak Graphite Silver am folosit nuanța Volcanic Oak la interior. Armonie interioară și exterioară!

Vi se potrivește această bucătărie germană? Faceți o programare și veniți în showroom. Suntem gata să vă facem un tur de imaginație prin patru bucătării amenajate, care vă pun la încercare imaginația, inspirația si atenția. Aceleași calități de care veți avea nevoie și în planificarea bucătăriei voastre.