Schimbă bucătăria, păstrează obiceiurile cu Nolte în 2017

În căutarea bucătăriei perfecte - 100% design, 100% funcționalitate

Bucătăria este inima casei tale, și de aceea este atât de important ca designul spațiului să fie în concordanță...

Cei care ne vor vizita showroom-ul Nolte în 2017 vor descoperi experiența planificării versatile a spațiului atât de important în casa și viața noastră, sub forma unui design care demostrează continuitate dincolo de limite. Design-ul atemporal orientat spre funcționalitate crează o atmosferă perfectă pentru un spațiu animat, plin de viață, transformându-l într-un loc în care lumea ta are loc. Nolte este întotdeauna soluția perfectă pentru orice buget și concept.

Oricare ar fi cerințele voastre puteți accesa ușor și rapid showroom-ul nostru online – fie că aveți o preferință pentru un anumit material (aspect și textură lemn, aspect și textură piatră, cu aspect lucios, cu aspect mat, printuri grafice, sticlă), pentru un anumit stil(bucătărie open space, spațiu închis, amenajare modernă, stil clasic în bucătărie, locuință studio), pentru un anumit buget sau concepute pornind chiar de la obiceiurile voastre în bucătărie (mic dejun rapid, prieteni în weekend, timp pentru mine, cina mereu acasă, povești de familie).

Design hibrid plin de caracter – Neo Loft & Soft Lack

În 2017, vă veți bucura de o libertate mai mare în organizare și de noi opțiuni cu Nolte Neo. Indiferent de spațiul de care dispuneți, prin integrarea modulelor Nolte Neo în modele de bază veți putea realiza bucătării extravagante la un preț mediu. De asemenea, veți descoperi reinterpretări surprinzătoare ale celor trei concepte de design Nolte Neo – LOFT, CABANA și SALON.

Mai multă flexibilitate pentru gamele de bază

Modelele viitoare vor demonstra multiplele fațete ale gamei de bază ale bucătăriilor Nolte păstrând atenția în continuare pe buget. De asemenea, vă veți bucura de mult mai multe culori și materiale din tendințele noului sezon, și în plus, de noi opțiuni atât pentru corpurile existente cât și pentru cele noi. Spre exemplu, veți putea opta și pentru corpuri cu înălțimea de 900mm în diverse variante care vor conține și noile opțiuni în materie de sertare astfel încât să fie cât mai ușor adaptabile cerințelor voastre.

Cum ne poate ușura o bucătărie inteligentă activitatea zilnică

Libertatea în design este susținută de micile detalii funcționale care fac din Nolte partenerul perfect pentru completarea unei proiectării unei „Case inteligente”. Lumea este într-o continuă schimbare sub influența digitalizării care ne afectează toate domeniile vieții și, desigur, bucătăria ta trebuie să țină pasul cu aceste schimbări. Nolte este un lider în domeniu folosind multe concepte inovatoare care fac din bucătărie mai mult decât un spațiu de gătit.

Dacă ești curios de noile opțiuni din care vei putea alege în 2017, programează o vizită în showroom începând cu 9 ianuarie! Urcă și planul tău ca să fim pregătiți când ne vedem!