7 finisaje de calitate germană pentru o bucătărie pe alb

Pentru că ne plac lucrurile excepționale, nu doar bine făcute

Indiferent de dimensiunea spațiului vostru, suntem bucuroși să vă ajutăm în planificarea bucătăriei pe care v-o ...

Albul este un atu. Reflectă lumina, mărește spațiul și se combină ușor cu restul culorilor. E clasic dar și modern, mat dar și lucios, catifelat dar și elegant. Și unde mai pui că la Nolte este disponibil și în varianta anti-amprentă. După cum vezi, numai avantaje! Dacă îți plac bucătăriile pe alb, iată mai jos câteva idei de amenajări pe care ți le propunem cu finisajele albe Nolte.

1. Alb cald, armonie absolută

Confort, culoare caldă și ergonomie. Dacă și pentru tine contează aceste lucruri, atunci acesta este șablonul pentru bucătăria ta de vis. Iar cu mobilierul potrivit, poți crea o tranziție plăcută către living.

Am folosit fronturile lucioase Alpha Lack high-gloss white cu corpuri albe tip casetă, alături de blatul de lucru și de placarea la perete cu aspect de lemn. Pentru ergonomie, am încorporat în mobilier, la nivelul ochilor, mașina de spălat vase, și am ascuns sub cuptorul de bucătărie un sertar unde se pot depozita hârtia de copt, suporturile de oale și tăvile.

Și asta nu e tot!

Cu aceleași fronturi din bucătărie am creat un corp de bază elegant și pentru sufragerie, dar în altă culoare.

2. O bucătărie în stil rustic, cu un aer metropolitan

Fiecare detaliu contează. Fronturile albe, decorul din lemn și blatul negru sunt componentele cheie ale acestei bucătării. Iar detaliile precum cornișa, pilaștrii și mânerele cu aspect de bronz și design diferit o fac cu adevărat specială.

Pentru aspectul de alb mat am folosit corpurile albe tip casetă și fronturile Torino Lack white soft mat, special create de Nolte pentru stilul bucătăriilor clasice reinterpretate.

3. Clasic e fantastic

Cui nu i-ar plăcea o bucătărie cu design simplu și spațiu enorm de depozitare? Noi, la Nolte, reușim să obținem acest efect datorită planificării inteligente a bucătăriei. Am combinat unitățile de bază cu dulapul de perete cu raft deschis încorporat, am folosit sistemele de iluminare cu LED și dulapul de perete cu rafturi deschise pentru o trecere armonioasă spre living.

Am redat albul lucios cu ajutorul fronturilor Nova Lack high-gloss white, un blat de lucru din sticlă cu profil orizontal de mâner cu lumină și casete albe cu design atât pe exterior, cât și pe interior.

4. Alb ca un răsfăț de catifea

Design minimalist. Look natural. Calitate Nolte. Pentru această bucătărie am combinat finisajele din pat satinat mat, Feel premium white, cu aspectul stejarului sălbatic. Cu alte cuvinte, albul cel mai alb, o culoare din colecția Nolte 2021, într-o notă modernă, pentru o bucătărie pe măsură. 

Pentru a folosi la maxim spațiul de depozitare, am ales o amenajare compactă cu coloane și corpuri tip casetă. De asemenea, am încorporat un frigider, cuptorul la semiînălțime, hota, mașina de spălat vase și scurgătorul în mobilier. Dar am pus și sertare sub plită și la chiuvetă și corpuri de depozitare pentru pahare, cești și vesela de gătit. Plus o masă de lucru cu o comodă, care pot funcționa și ca loc de luat masa, și ca zonă de birou.

Vă invităm să vedeți detaliile bucătăriei.

5. O bucătărie lucioasă și prietenoasă

Fronturile albe sunt prietenoase, proaspete și oferă un contrast fabulos –  cu un blat de bucătărie și placare la perete cu aspect de metal, de exemplu. Pentru această bucătărie am folosit finisajele Lux high-gloss arctic white în corpurile de bază și cele de perete. Am încadrat cuptorul la semiînălțime, plita de lucru și frigiderul. Un concept inteligent pentru spațiile mici ca să simți că acesta este noul tău loc preferat pentru micul dejun și o gustare.

Vă invităm să vedeți detaliile bucătăriei.

6. Finisaje mate, moderne și cu profil vertical de mâner

Finisajele mate sunt moderne și practice, mai ales pentru bucătăriile de familie cu copii. La fel de utile – și de estetice – sunt ascunderea electrocasnicelor și folosirea dulapului tip cămară care asigură un spațiu mai mare de depozitare. Prin urmare, în această amenajare le-am folosit pe toate.

Am combinat fronturile Soft Lack white soft mat cu corpurile albe tip casetă și cu un blat cu aspect de beton. Astfel, am obținut un contrast încântător. Pentru un plus de funcționalitate, am integrat profilul de mâner cu lumină pe verticală, Matrix Art. De asemenea, am folosit un corp de mobilier monolit în care am încorporat cuptorul la semiînălțime și un dulap tip cămară cu acces din ambele părți, care depozitează în siguranță chiar cele mai mici articole – și în plus e ușor de folosit mai ales de copii.

7. Alb și lemn. Un contrast plăcut cu finisaje anti-amprentă

Folosim adesea rafturile deschise pentru a răspunde cerințelor dintr-un open-space. Nu am făcut excepție nici în această bucătărie, unde am adăugat și un blat de lucru sub formă de masă. 

După cum vedeți, fronturile albe Plus white soft mat arată grozav în combinație cu lemnul rustic. Și datorită tehnologiei anti-amprentă se curăță ușor și sunt la orice oră protejate de mâinile lipicioase – mari sau mici.

Vă rugăm atingeți!

Da, ne plac fronturile albe

Alb mat sau lucios. Cu aspect satinat sau cu tehnologie anti-amprentă. Le avem pe toate în gama de fronturi albe Nolte după cum vei vedea în selecția de mai jos:

Fronturi albe lucioase: Alpha Lack high-gloss white, Nova Lack high-gloss white, Lux high-gloss arctic white

Fronturi albe mate: Torino Lack white soft mat, Soft Lack white soft mat, Windsor Lack arctic white soft mat

Fonturi albe satinate: Feel premium white

Fronturi albe anti-amprentă: Plus white soft mat

Vizitează-ne în baza unei programări

Ești în căutare de idei pentru viitoarea ta bucătărie? Stabilește o întâlnire cu echipa noastră și fă o programare în showroom.