Windsor Magnolia, vârful bucătăriilor germane din colecția clasică

Într-o bucătărie germană organizezi tot ce vrei

Ce poate fi mai plăcut decât să intri în bucătărie și toate să fie la locul lor? Citește mai departe și află ...

Ne bucurăm că avem ocazia să proiectăm bucătării pentru că putem să aducem un stil de viață modern în viața de familie. Și mai tare ne bucurăm când auzim cuvântul “nemțește” alături de munca noastră de zi cu zi. Pentru că lângă Nolte împărtăşim aceleaşi valori şi pasiuni: familia, gătitul şi bucuria pentru o viaţă frumoasă. Și, trebuie să zicem, ne face mare plăcere să lucrăm cu acest brand, nu doar pentru că nemții l-au numit brandul numărul 1 de bucătării germane, dar și pentru că aduce în casele oamenilor bucurie, confort, funcționalitate și încredere. 

Design-ul Nolte pentru 2020

La începutul lui martie, Nolte a prezentat în Birmingham, la târgul comercial de mobilă pentru dealerii profesioniști, tendințele în materie de materiale pentru mobilierul de bucătărie, cum ar fi MDF vopsit mat, lemn, ciment și metal.

În ideea în care designul nu se limitează doar la bucătărie, colecțiile Nolte se extind spre baie și spre spațiile utilitare din casă și prezintă elemente și abordări inovatoare pentru mediul interior.

Totuși, în showroom-ul Nolte Home Studio România, de pe strada Turda, nr. 98, veți găsi exclusiv configurații de bucătărie și soluții pentru mobilierul de bucătărie, inclusiv cea mai bine vândută colecție clasică – colecția Windsor, care este, de asemenea, un evergreen Nolte.

Oferim 65% reducere pentru bucătăria din showroom

Windsor Magnolia este un model de bucătărie pe care îl avem configurat în showroom și care se bucură de multe aprecieri din partea celor care ne calcă pragul. Din MDF vopsit mat frezat, culoare Magnolia, este o bucătărie clasică, mereu frumoasă și actuală!

Pentru cele două blaturi, ale mobilierului și ale insulei de bucătărie, s-au folosit pal tratat să reziste la temperaturi de până la 100 grade °C și la umiditate, finisat în culoarea Sahara, deschisă și caldă, și de asemenea cuarț alb cu inserții de cuarț, Harmonia Dolomites. 

Aceeași estetică elegantă se regăsește și în modelul ales pentru mânere, care sunt lungi și discrete. De altfel, toată bucătăria are un aer elegant. 

Bucătăria este echipată cu o multitudine de sisteme de organizare interioară, inclusiv două corpuri jolly cu sisteme interioare diferite, un sertar mare pentru vase pe lângă celelalte sertare mici pentru tacâmuri cu accesorii interioare cum ar fi separatoare, suport de cuțite și folie aluminiu, suport de condimente sau folii antiderapante, sisteme de colectare selectivă/ reciclare pentru coșul de gunoi, polițe dedesubtul și deasupra cuptorului. Poți să afli mai multe despre configurarea acestei bucătării din această prezentare.

Bucătăria se poate configura în funcție de spațiul disponibil, iar noi asigurăm montajul bucătăriei conform standardelor companiei germane.

Vizitează-ne în baza unei programări

Dacă vrei să vezi în detaliu bucătăria Windsor Magnolia, te invităm să stabilim o programare în showroom!