Într-o bucătărie germană organizezi tot ce vrei

O bucătărie germană unde și copiii au lumea lor

Atunci când ai în plan să-ți iei o bucătărie nouă, vrei ca personalitatea ta să se regăsească în amenajarea n...

Ce poate fi mai plăcut decât să intri în bucătărie și toate să fie la locul lor? Citește mai departe și află de la Nolte cum să găsești loc pentru tot.

Organizare + Depozitare + Planificare = Loc pentru tot

Suntem convinși că oricine poate învăța cum se organizează corect o debara, o bucătărie și o garderobă. Dar nu oricine știe să le organizeze profesionist pe toate trei, într-un singur loc. Nolte le integrează pe toate acestea, chiar și în cele mai mici spații, și îți oferă direct soluțiile care pun în ordine lucrurile de care ai nevoie: de la sticle și sisteme de reciclare, la mașina de spălat și produsele de curățenie, la fierul de călcat și lenjerie. Rezultatul? O viață mai relaxată și mai fericită acasă, plus depozitare excelentă în bucătărie. Iată câteva soluții de depozitare profesionistă într-o bucătărie germană:

  • Băuturile nu încap întotdeauna în frigider iar printre lăzile cu băuturi și sticle goale nu e niciodată ordine! Dulapul tip cămară de la Nolte îți oferă suficient loc, ține totul la îndemână, îți permite să păstrezi de fiecare dată ordine și, în plus, se poate combina inteligent cu mașina de spălat rufe. Funcțional și ergonomic!
  • Deșeurile pentru reciclare sunt greu de sortat pentru că de obicei ocupă mult loc. Dar sistemele de sortare Nolte eliberează foarte mult spațiu în bucătărie, asigură curățenia și te ajută să colectezi selectiv și să pregătești ușor deșeurile, pe categorii. O variantă sigură pentru a avea o viață sustenabilă acasă!
  • Proviziile sunt importante, sunt mici și sunt multe. Cu dulapul cu ușă tambur ai mereu loc pentru provizii de tot felul, chiar și în spații din bucătărie pe care nu le credeai accesibile. Conservele, pachetele de cafea, cutiile cu cereale sunt de acum depozitate și ordonate.
  • Și tu ai momente când cauți în zadar unde ai pus felitatorul de pizza? Cu separatoarele pentru tacâmuri și farfurii, suporturile pentru tigăi și iluminarea interioară, sertarele tale vor fi mereu organizate, curate și aranjate. Organizatoarele pentru sertare de bucătărie și compartimentare Nolte au fost create pentru a păstra și pentru a găsi orice, oricând.
  • Sub plita de gătit, deasupra hotei sau pe colț sunt de obicei locuri uitate sau nefolosite. Dar odată ce folosești mobilierul de bucătărie Nolte planificat după sistemul Matrix150, sistemul pe colț „Le Mans” multifuncțional, corpurile de bucătărie mai înalte care oferă cu 25% mai mult spațiu de depozitare, chiuveta cu sertare interioare sau polițele deschise pentru depozitare și rafturile multivalente, spațiul de depozitare se mărește și el. 
  • Mașina de spălat stă în bucătărie? Corpurile Nolte de tip utility room sunt perfecte să asigure spațiu de depozitare pentru mașina de spălat, inclusiv pentru a păstra în ordine detergenții și dezinfectanții.
  • În cele mai mici bucătării, soluțiile de depozitare Nolte păstrează prosoapele perfect organizate, pentru a fi mereu la îndemână. Cu corpul de mobilă destinat pentru sortarea lenjeriei, obții o soluție practică doar în câțiva metri pătrați. 

Vizitează-ne în baza unei programări

Dacă vrei să ai o bucătărie planificată nemțește, te invităm să stabilim o programare în showroom.