Bucătării germane: Trei trenduri care rămân în 2022

De neegalat în design funcțional: gândire germană, calitate germană

Când am decis să plecăm cu toată echipa în Germania, pentru o săptămână, nu știam că ne vom întoarce cu idei...

Finisaje care reproduc materialele naturale. Design la superlativ. Culori și texturi de fiecare dată inovatoare. Le păstrăm sau renunțăm? Vă prezentăm trei trenduri Nolte pentru mobilierul de bucătărie care au cucerit anul trecut și vor cuceri și în 2022. Atenție! Am inclus și o noutate.

Reproduceri fidele de stejar

După cum v–am mai arătat, gamele de fronturi Nolte cu aspect de lemn sunt aproape imposibil de distins de lemnul real. De aceea, finisajele Volcanic Oak și Oak Graphite Silver – o inovație a anului trecut în colecția de reproduceri fidele MANHATTAN -, continuă să fie în tendințe și în 2022, datorită texturii deosebite de stejar cu noduri, respectiv stejar argintiu.

Dar avem și o noutate! Este vorba de combinația dintre lemn și culoarea neagră. Cu alte cuvinte, finisajele Manhattan Oak Nero, o inovație care-i va bucura pe fanii bucătăriilor dark, mai ales că până acum culoarea era disponibilă doar pentru colecția din furnir natural LEGNO. Nu doar că este o oportunitate în materie de design, dar este o variantă mai accesibilă de preț la același standard de calitate Nolte.

Alb cu aspect de piatră

În gama de finisaje de piatră STONE, pe lângă culorile naturale gri închis și gri deschis, și-a făcut apariția anul trecut finisajul Stone White Concrete. Modern, fresh, unic este unul dintre finisajele care va continua să cucerească inimi și să aducă zâmbete de satisfacție și în acest an. Asta și datorită faptului că aspectul de beton alb oferă un contrast minunat cu elementele în negru – o combinație care nu se demodează niciodată când vorbim de designul unei bucătării.

Un look uimitor fără niciun sacrificiu în buget

Pentru aspiranții la trend care vor să rămână în zona accesibilă, colecția LUCCA cu aspect de micro-ciment rămâne în continuare alegerea potrivită. Și spunem acest lucru gândindu-ne că în 2022 cimentul rămâne extrem de popular în rândul bucătăriilor cu design inedit, vibrant, absolut perfect.

Datorită finisajelor în trei culori diferite, Cement Sapphire Grey, Cement Anthracite și Cement Agate Grey – culori care până nu demult erau disponibile doar pentru colecția premium din micro-ciment natural PORTLAND -, puteți avea o bucătărie germană cu personalitate, din materiale cu performanțe estetice superioare și proprietăți practice de neegalat. Desigur, fără niciun sacrificiu în buget.

Programează o vizită în showroom

În showroom-ul Nolte vă putem arăta în detaliu finisajele pentru mobilierul de bucătărie, trendurile și noutățile de design. Dacă vreți să le vedeți aplicate pentru viitoarea voastră bucătărie, vă așteptăm să discutăm proiectele voastre! Nu uitați să faceți o programare în showroom.