Bucătăriile care ne plac: accesibile, actuale, în tendințe

Sisteme de iluminat pentru bucătărie

În bucătărie lumina creează atmosferă. Dar te ajută să vezi și în interiorul sertarelor și dulapurilor. Aduce ...

Dacă v-ați întrebat vreodată cum vor arăta bucătăriile viitorului, acum puteți adăuga în variantele dumneavoastră și răspunsul nostru. Noi credem că vor fi definite prin două cuvinte: depozitare și design. Ceea ce înseamnă 100% funcționalitate și dotări de ultimă oră, în timp ce predomină 100% componenta estetică. Nu degeaba Nolte rămâne brandul numărul 1 de bucătării în Germania. Și pentru că ultimii doi ani au însemnat pentru fiecare dintre noi mai mult timp acasă, și bucătăriile Nolte s-au adaptat unui nou stil de viață. Vă invităm să descoperiți detaliile de design care ne-au cucerit.

Impresionant: iluminare pentru bucătăriile cu farmec instantaneu

Profilul de mâner cu lumină MatrixART este varianta practică și ultramodernă pentru bucătăriile fără mâner. Astfel, prin tehnologia cu LED-uri (care sunt ascunse la vedere, din orice unghi te-ai uita), controlezi iluminatul în bucătărie prin telecomandă sau de pe telefon. 

În versiunea pe orizontală, dă o senzație ușoară, de spațiu aerisit, și pune în lumină liniile bucătăriei. În versiunea pe verticală, creează senzația de bucătărie compactă, care se integrează armonios în spațiile de locuit deschise. Indiferent că este pe orizontală sau pe verticală, acest tip de iluminare este uniform și confortabil pentru ochi. 

Nu mai zicem că pentru un plus de design sistemele de iluminare pot fi integrate atât în plinte, cât și în unitățile de perete și în rafturi.

De neegalat: finisaje în aceeași culoare la interior și exterior

O bucătărie armonioasă se cunoaște după cele mai mici detalii. De aceea, ținem să creăm unitate totală în mobilierul de bucătărie, de la carcasă și fronturi, la blat și plinte, inclusiv în placarea la perete și laterală. Nu-i așa că-i o plăcere să deschizi dulapul și să vezi că interiorul este în aceeași culoare cu finisajele exterioare? Mai ales dacă vorbim de finisajele cu aspect de lemn Volcanic Oak și Chalet Oak din gama Manhattan sau Walnut Royal din gama Artwood.

De asemenea, din ecuația detalii de interior egal design unic nu lipsesc organizatoarele de sertar pe negru sau în culoarea stejarului, menite să continue nota de eleganță a bucătăriei. Cu alte cuvinte, unitate totală, impact fabulos, în orice colț ne-am uita.

Culori în trend pe mai multe colecții

Cum negru continuă încă de anul trecut să câștige teren în designul bucătăriilor moderne, este normal să-l regăsim și în acest an ca un element important în colecțiile de finisaje. Dacă până acum era prezent în colecția premium de furnir, Legno, în nuanța Oak Sepia, acum îl regăsim în gama de fronturi accesibile cu aspect de lemn, Manhattan, în nuanța stejarului negru, Oak Nero

Și nu este singura culoare în tendințe care se extinde!

Gri devine și mai elegant, odată cu versiunea Graphite de pe toate colecțiile de pal & MDF, fie că vorbim de nuanța mată de pe finisajele anti-amprentă Plus, de versiunea lucioasă din colecția Nova Lack sau de varianta reinterpretată a unei culori metalice din colecția Titan.

O experiență estetică și mai atrăgătoare

Ce are fler în bucătăria viitorului? Un aspect complet nou, dacă ne întrebați pe noi. Iar acesta poate fi obținut prin finisajele cu canturi diferite. Imaginați-vă un mobilier de bucătărie din fronturi negre cu canturi aurite sau argintii. Sau cu fronturi albe și canturi cu aspect de stejar cu noduri. Arată bine, nu-i așa?

Mai mult decât atât, extrem de atrăgătoare pare și ideea de a avea o întreagă colecție din lac autentic, dezvoltată pentru a fi accesibilă la jumătate din prețul celei mai vândute game de fronturi din lac mat de înaltă calitate. Este cazul finisajelor mate Porto, în culorile Platinum Grey Soft Mat și White Soft Mat, pe care Nolte le-a dezvoltat pentru bucătăriile în stil clasic reinterpretat.

Programează o vizită în showroom

Vreți să discutăm proiectul vostru? Vă așteptăm în showroom-ul Nolte Home Studio România, din București, pregătiți să vă arătăm noutățile în materie de design de bucătărie. Încă mai aveți timp să faceți o programare în showroom până pe 10 aprilie și să prindeți promoția noastră de primăvară cu dublu beneficiu: 35% discount + VOUCHER CADOU 1000 Euro.