Insula neagră de bucătărie

Vreau o bucătărie germană. Dar cât durează până e gata?

A avea o bucătărie germană pe comandă înseamnă de multe ori un proces de lucru împreună cu echipa din showroom, ...

Îți dorești să te muți la casa ta într-un an de zile și cauți proprietatea pe care ți-o dorești. Faci planuri, te uiți la amenajări, îți notezi resurse de design interior. Efectele contextului global se simt și în sectorul imobiliar, dar ții la calitatea vieții tale și ești dispus să cauți până găsești, fie că este o casă cu terasă sau un apartament de 4 camere. E un moment bun, zicem noi, să te inspiri și pentru viitoarea ta bucătărie. Este, până la urmă, inima casei! În mod bine intenționat, îți propunem o bucătărie neagră, accesorizată pe măsură. Este în tendințe, este cuceritoare și o poți avea exact în stilul pe care ți-l dorești. Vei vedea mai jos!

Insulă de bucătărie negru mat din lac de înaltă calitate

Din lac autentic și margini lăcuite de jur împrejur, finisajele Soft Lack sunt moderne și practice. La fel și insula de bucătărie. În culoarea Black Soft Mat, va fi piesa centrală fără să încarce spațiul. Apropo de spațiu, pentru a-l menține aerisit, e important să ai atâta ferestre încât toată încăperea să se scalde în lumină, pardoseala să fie de culoare deschisă și pereții, albi. Dacă adaugi și câteva piese de decor în același ton de culoare, designul negru al bucătăriei se va completa minunat.

Și asta nu e tot! Cu finisajele Soft Lack puteți avea o insulă de bucătărie cu sau fără mânere sau cu profil de mâner de lumină integrat. În plus, poți avea o bucătărie uni, într-o singură culoare, sau într-o combinație de două culori din aceeași colecție, făcute să se potrivească până în cel mai mic detaliu – fie că vorbim de corpurile de bază,  de plinte sau de panourile laterale. Iar datorită designului simplu și curat, finisajele Soft Lack se combină bine și cu finisaje din alte colecții, în n-e-n-u-m-ă-r-a-t-e moduri pentru a obține tot atâtea stiluri de design. Uite o bucătărie uni în culoarea avocado sau o bucătărie în trend pe negru cu olive. Noi rămânem la negru modern, sofisticat și care nu se demodează niciodată. De-acord?

Tradițional și modern. Două stiluri s-au întâlnit pe o insulă… de bucătărie

Deosebit de specială și de o eleganță discretă, această insulă de bucătărie are un aer clasic reinterpretat și este realizată cu finisajele clasice din colecția Torino Lack. Supranumite și finisajele noului stil clasic sau, mai direct, New Clasic, sunt inspirate din designul Art Deco care aduce aminte de luxul anilor ’20. Detaliile insulei de bucătărie, însă, sunt extrem de noi și interesante: mânerele, plintele înalte, forma robustă, combinația de negru cu lemn într-o culoare caldă.

Cu finisaje prețioase din micro-ciment natural, aplicat manual pe fiecare placă. Ca un Rolls-Royce al insulelor de bucătărie

Cimentul rămâne extrem de popular în rândul bucătăriilor cu design inedit, vibrant, absolut perfect. Un trend pe care îl poți folosi pentru a avea o bucătărie cu insulă de bucătărie cu personalitate! Realizată din elegantele finisaje Portland, insula de bucătărie are profil orizontal de mâner cu sistem de iluminare inclus și sertare cu laterale de sticlă. Iar dimensiunea carcasei de 900 mm oferă un aspect complet nou bucătăriei precum și o înălțime ideală de lucru cu un potențial enorm de stocare. Astfel, granița dintre bucătărie și living este și mai fină!

Interesat de o insulă de bucătărie îmbrăcată în ciment real? Atunci trebuie să știi că finisajele premium Portland sunt foarte sigure și sunt testate de specialiștii Nolte în bucătării germane de sute de ori înainte de a fi montate.

O bucătărie cu insulă carismatică și iluminare orizontală

Ce face o insulă de bucătărie să fie atrăgătoare? Aspectul, spațiul de depozitare și de lucru și, nu în ultimul rând, faptul că se întreține ușor. Așa e insula de bucătărie din colecția Feel de finisaje din pal satinat mat, cea mai bine vândută colecție gama pal! În nuanțe de gri platinat mat care pun în valoare blatul de lucru negru, cu textură catifelată, foarte plăcută la atingere, și 5 ani garanție. 

Nu lipsesc blatul de lucru de 25 mm, profilul orizontal de mâner cu LED-uri și accesoriile de organizare interioară pe care toată lumea le iubește – sertarele din finisaje de lemn negru. Practic, o insulă de bucătărie care te invită să o folosești și să iubești viața, nu doar să pregătești masa. 

Insulă de bucătărie all-black cu eleganță interioară

Gândită să se integreze armonios în spațiile open-space, această insulă de bucătărie ascunde privirilor spațiile de depozitare și pune în valoare vitrinele de sticlă neagră. Este realizată în culoarea Oak Nero, o noutate în colecția Manhattan de fronturi cu aspect de lemn, care nu numai că sunt deosebit de atractive, dar fac parte din colecția de fronturi accesibile Nolte.

Elementul-surpriză? Textura finisată care, în funcție de incidența luminii, se schimbă de la negru profund la gri subtil. 

Programează o vizită în showroom. Mai sunt doar 3 oferte în august cu minim 35% reducere și ZERO creșteri de preț până la final de an.

Ideile se rafinează pe măsură ce le discutăm. De aceea,  te invităm în showroom să ne zici ce tip de bucătărie cu insulă îți place. Iar dacă îți alegi o bucătărie Nolte și ești unul dintre cei 10 clienți ai lunii (7 au ales deja, mai ai șanse să fii unul dintre cei prind ultimele 3 oferte din august) vei avea, până la finalul anului, următoarele beneficii garantate:

  • REDUCERI de minim 35% la orice bucătărie 
  • ZERO creșteri de preț, deci siguranța că nu va apărea nicio majorare de costuri în bugetul tău
  • Extra beneficii GRATUITE incluse, printre care consultanță și Design 3D pentru mobilierul de bucătărie și servicii de mentenanță post- montaj

 Află toate detaliile de aici și fă o programare în showroom!