Vreau o bucătărie germană. Dar cât durează până e gata?

Idei practice și mobilier pentru bucătării moderne

Designul bucătăriilor a evoluat semnificativ în ultimii ani. Cea mai recentă tendință este de a avea o bucătărie...

A avea o bucătărie germană pe comandă înseamnă de multe ori un proces de lucru împreună cu echipa din showroom, dar asta nu schimbă nevoia unei bucătării noi și moderne (și cu dotări inteligente!) în care să gătești și să te bucuri zi de zi. La Nolte Home Studio România avem 16 săptămâni de lucru de la idee la implementare, lăsându-te să-ți exprimi stilul pas cu pas. Iată cum trebuie să lucrăm împreună la asta!

3 etape de livrare cu precizie nemțească

Trei etape bine definite ne permit să creăm proiectul și să montăm bucătăria la tine acasă. Este ideal să ne spui ce-ți dorești și să ne dai feedback, atât în designul bucătăriei, cât și în dotările și materialele pe care le vrei incluse.

1. Prima etapă: crearea proiectului și a ofertei

În baza a mii de proiecte la care am lucrat, estimăm că timpul mediu de lucru pentru proiect și ofertare este între 2 și 4 săptămâni. Este important să știi că în această etapă avem în vedere următoarele aspecte:

  • Înțelegem în cele mai mici detalii ce ai nevoie și ce îți dorești de la mobilierul tău de bucătărie. 
  • Proiectăm, facem designul 3D și îți dăm oferta.
  • Ascultăm feedbackul tău și optimizăm. 
  • Semnăm contractul și facem măsurătorile de specialitate.

Toate aceste detalii se discută și se stabilesc înainte de comanda propriu-zisă a bucătăriei. Lucrăm aici local, noi, echipa Nolte Home Studio, alături de tine. Este, de altfel, etapa în care designerii noștri specializați vin cu propuneri și oferte și ascultă cu mare atenție ce-ți dorești, pentru a găsi împreună cu tine varianta care se potrivește cel mai bine cu proiectul tău. 

Fie că aspiri la o bucătărie inspirată din restaurante sau vrei doar o bucătărie accesibilă, acum e momentul să îndrăznești! Depinde în totalitate de tine să te implici, să evaluezi opțiunile și să alegi bucătăria cea mai potrivită cu stilul tău de viață. Ești gata? Perfect! Semnăm contractul și trecem la pasul următor: efectuăm măsurătorile de specialitate, tot pentru o precizie maximă, de data aceasta în proiectare.

2. A doua etapă: comanda

În această etapă, noi ca distribuitor și vânzător al produselor Nolte, lansăm comanda la fabrica Nolte din Germania cu promisiunea de livrare fermă și fără abateri. De regulă, livrarea durează de la 10 la 12 săptămâni.

Nolte Küchen creează constant și planifică bucătăriile germane Nolte la nivel mondial. În fiecare zi, 900 de bucătării germane pleacă din Germania în peste 60 de țări și sunt recunoscute pentru cel mai bun produs, cel mai bun design, raportul calitate-preț, varietatea colecțiilor și imagine. Un motiv în plus să fim mândri că facem parte din această mare echipă și să avem încredere în ea.

3. A treia etapă: livrarea și montajul la tine acasă

Suntem din nou pe meleaguri românești. Acum bucătăria ta este la noi în depozit, gata să o livrăm și să o montăm – dacă și la tine acasă este totul pregătit. Livrarea și montajul durează între 1 – 2 săptămâni. În curând, toți membrii familiei și prietenii se pot reuni în noua ta bucătărie, pentru micul dejun luat devreme sau pentru festinuri în serile târzii.

3, 2, 1 pe scurt! 

Aștepți cu nerăbdare ca bucătăria ta cea nouă să preia din agitația vieții de familie. Cu mobilier modern și multe dotări inteligente, există o bucătărie potrivită pentru fiecare stil de viață, la timpul potrivit. 

  • Etapa 1 : 2 – 4 săptămâni
  • Etapa 2 : 10 – 12 săptămâni
  • Etapa 3 : 1 – 2 săptămâni

Cât durează până e gata bucătăria ta? Să facem așadar calculele și să vedem care este timpul necesar. Dacă adunăm cele trei etape de mai sus, obținem între 15 și 20 săptămâni. Și acesta este timpul pentru un proiect nou de implementare a mobilierului de bucătărie. Ai în plan o reamenajare completă a bucătăriei tale? Te așteptăm în showroom să ne apucăm de treabă.

Știm, sună bine, dar vrei o bucătărie mult mai rapid. Avem soluțiile! Urmărește bucătăriile gata făcute, aflate în showroom la lichidare de stoc. Nu doar că sunt gata să fie montate imediat la tine acasă, deci gata de folosit imediat, dar le vei găsi la reduceri semnificative de preț.