Bucătării în culorile vacanței și ZERO creșteri de preț

Insula neagră de bucătărie

Îți dorești să te muți la casa ta într-un an de zile și cauți proprietatea pe care ți-o dorești. Faci planuri,...

Cald, plin de viață, minimalist, în 50 de nuanțe de gri. Fără îndoială, limbajul cromatic face parte din lumea bucătăriilor. Și când e plin de savoare, de emoție și de personalitate este chiar parte din bucuria vieții. Astăzi, dintr-o mare de culori, te încurajăm să pleci în vacanță direct din bucătăria Nolte. Apropo: sunt bucătării prietene cu bugetul tău de concediu, pentru că vin la pachet cu reduceri și extra-beneficii de care te vei bucura tot anul! Citește mai departe.

Opal. Din bucătărie pe malul oceanului
Bucătărie în trend pe fundal de liniște și relaxare. Fronturile Opal din colecția de finisaje mate Frame Lack rimează cu tonurile oceanului și pietrelor semiprețioase.

Deep Blue. Frumusețe naturală

Planificată pentru confortul tău, această bucătărie combină finisajele lucioase Nova Lack, în culoarea albastrului închis, cu finisajele premium Legno din furnir natural, în culoarea șampaniei. La fel de relaxantă ca o casă de vacanță!

Blueberry. O culoare very-very.

Albastru afină în combinație cu Lava, o culoare clasică, plăcută, elegantă și versatilă. Bucătăria perfectă care o să te inspire și când gătești, și când vrei să-ți planifici următoarele escapade.

Olive. Și arată suuuper-bine!

Pentru a regăsi căldura din culori, totul începe cu o doză bună de curaj. În această bucătărie, finisajele clasice Windsor Lack sunt bine puse în valoare de verdele Olive – o culoare care te invită să îndrăznești mai mult, să fii în echilibru și să ai o viață mai frumoasă. Pentru un design în tendințe putem complementa culoarea cu lemn, cu negru sau cu alte culori mate.

Avocado. O abordare inedită.

Verdele oferă naturalețe și prospețime. Iar în varianta Avocado oferă o amenajare în trend cu ultimele trenduri culinare. În plus, pe aceste finisaje din lac mat autentic de înaltă calitate, Soft Lack, aduce farmecul vieții în bucătăria ta!

Curry. Ca un apus de soare magic.

Modernă, mată, caldă, vie și solară. Aceasta este culoarea Curry disponibilă pe mai multe colecții de fronturi lac mat de înaltă calitate – SOFT LACK, TORINO LACK, FRAME LACK și WINDSOR LACK. Avantaj: o poți asorta în design alături de celelalte 18 culori, deoarece conceptul nostru de culoare e dezvoltat să arate îngrijit și armonios în orice combinație. Varietatea de combinații în culoare e gândită până în cel mai mic detaliu: de la corpurile de bază, la panourile laterale și pereții în culori asortate. Orice este posibil.

Roșu Henna. Free style în design.

Roșu e o culoare care atrage atenția. În amenajare, definește tranziția către camera de zi, unde culoarea se reflectă în mobilierul de bucătărie. Un exemplu excelent al modului în care panourile și plintele pot fi utilizate pentru a adapta culorile la mediul lor.

Mai multe culori în design? 5 sfaturi utile

Toată lumea are o culoare preferată. Dacă, totuși, preferi stilul clasic, alege o bucătărie luminoasă, albă – și, de ce nu?, cu preț redus și multe beneficii suplimentare incluse, după cum vei vedea mai jos. Albul are un efect care calmează și se poate adapta de fiecare dată la cele mai noi idei de culoare. Dar dacă îți plac culorile în design, folosește-le cu măsură. Combinațiile pot fi îndrăznețe, însă, proporțiile, atent studiate. Nu degeaba se zice că less is more

  1. În general, ar trebui să combini cel mult două nuanțe.
  2. De asemenea, îți recomandăm să folosești materiale naturale precum lemn, metal sau piatră pentru blatul de lucru sau placarea la perete, ca element de legătură.
  3. Este important să eviți utilizarea la întâmplare a culorilor – în schimb, folosește-le sistematic. Selectează o culoare de bază, apoi adaugă elemente care atrag atenția. Culorile îți permit, de asemenea, să împarți vizual o cameră în diferite zone. Acest lucru este, de exemplu, util pentru proiectele în spațiile deschise.
  4. Nu uita să incluzi în amenajare covoare, perdele, țesături pentru scaune și decor. Dacă vrei să te asiguri că totul se potrivește, te va ajuta să-ți creezi de la bun început un moodboard din mostre de culoare și materiale pentru a obține o previzualizare a rezultatului final.
  5. Și, nu în cele din urmă, bucură-te. Cum ziceam la început, culoarea face parte din bucuria vieții.

Programează o vizită în showroom. Următoarea bucătărie poate fi a ta cu minim 35% reducere și ZERO creșteri de preț până la final de an.

Ai nevoie de idei de amenajare folosind culorile? Ești în căutarea unei bucătării care face loc planurilor de vacanță? Te așteptăm în showroom cu bucătării pentru care nu e nevoie să-ți sacrifici bugetul destinat concediului de vară. Dacă îți alegi o bucătărie Nolte în primii 10 clienți ai lunii vei avea, până la finalul anului, următoarele beneficii garantate:

  • REDUCERI de minim 35% la orice bucătărie
  • ZERO creșteri de preț, deci siguranța că nu va apărea nicio majorare de costuri în bugetul tău
  • Extra beneficii GRATUITE incluse, printre care consultanță și Design 3D pentru mobilierul de bucătărie și servicii de mentenanță post-montaj

 Află toate detaliile de aici și fă o programare în showroom!