Viața într-o Bucătărie mică

Să facem modern stilul rustic

Mai este stilul rustic de actualitate în bucătărie? Cu siguranță, da. Și este cât se poate de modern, adăugăm n...

În designul de interior există numeroase trucuri inteligente care pun în valoare spațiile mici. De fapt, pe lângă găsirea soluțiilor practice, ceea ce ne dorim cu toții este să ne simțim bine în Bucătărie. Un motiv în plus să-ți oferim câteva idei pe care le poți folosi atunci când îți amenajezi bucătăria. Spoiler: sunt incredibil de practice și de estetice.

Depozitare mare în spații mici

O Bucătărie în care te simți confortabil este o bucătărie bine planificată. Acest lucru cere timp și este bine să ți-l poți oferi. Mai ales că apartamentele sau camerele mici sunt o adevărată provocare când vine vorba de amenajarea bucătăriei. Pornește de la aceste reguli:

  • Creează spații multi-funcționale, cum ar fi insula de bucătărie care e și birou de lucru sau canapea care e, în același timp, și loc de joacă pentru cei mici.
  • Utilizează tot spațiul, până în tavan, pentru depozitare, cum ar fi cu noile dulapuri de perete Nolte de 135 de cm înălțime.
  • Folosește dulapul cu ușă tip clapetă sau tip tambur, care este ideal pentru spațiile mici.
  • Caută mobilierul de bucătărie care include inovații, cum sunt sertarele tip blat de lucru care se ascund în mobilier și se trag doar la nevoie pentru a fi folosite.
  • Combină corpurile de bucătărie, de exemplu aceleași care sunt și debara, și bucătărie, și garderobă.

Design plăcut cu efect maxim

Viața are loc în Bucătărie. De aceea, este important să te simți acasă și asta presupune mai multă atenție la detaliile de design. Iar mai multă atenție la detaliile de design va crea, bineînțeles, mai multă armonie. Iată ce îți recomandăm noi:

  • Fronturi mari, compacte, și mobilier cu aspect unitar
  • Culori pastel pentru un efect vizual plăcut
  • Mix de două materiale, texturi sau culori diferite pentru mobilierul de bucătărie
  • Elemente de decor care aduc bucătăriei o notă de frumusețe și eleganță în plus

Nu putem trece mai departe fără să amintim de o greșeală pe care o vedem destul de des în amenajarea bucătăriilor mici. Curios care este? Gândirea spațiului în fracțiuni mici, mai ales în apartamentele mici. Soluția? Gândește planificarea în formate vizuale mari: alege fronturi maridulapuri înalte, sertare extra-adânci. Ți se par utile sfaturile și trucurile noastre? Ele sunt gândite să te ajute să obții cât mai multă calitate a vieții în Bucătărie în doar câțiva metri pătrați.

Programează o vizită în showroom

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre amenajarea bucătăriei tale, te așteptăm cu idei și soluții la Nolte Home Studio România, din București. Fă o programare în showroom.