Soluții de depozitare în fiecare colț pentru familiile moderne

O discuție la rece: cum amenajezi frigiderul în bucătărie

Se știe că atunci când vrei să-ți schimbi bucătăria trebuie, din capul locului, să te decizi ce electrocasnice n...

Soluții moderne pentru stiluri de viață moderne

Spațiile pe colț din bucătărie sunt de obicei locuri uitate sau nefolosite. Dar odată ce folosești sistemele multifuncționale Nolte, spațiul de depozitare se mărește și el. Vrei să vezi? Inspiră-te din soluțiile noastre de depozitare inteligentă și alege ce ți se potrivește.

Când vorbim de nevoile unei familii, niciodată nu poți să zici că ai prea mult spațiu de depozitare. Pentru că atunci când gătești și petreci mult timp în bucătărie, vrei să ai loc pentru tot. De aceea, specialiștii Nolte în planificarea bucătăriilor germane pentru familiile moderne folosesc la maxim fiecare centimetru și propun bucătării echipate inteligent care să ajute pe oricine, oricând și oricum să păstreze lucrurile în ordine.

Cu alte cuvinte, avem variante de sisteme de depozitare pentru zona de colț pe care le poți adapta pentru spațiul tău, personalizarea fiind, bineînțeles, unul dintre motivele pentru care clienții iubesc bucătăriile Nolte.  

Idei de unități de depozitare pentru colț

A zis cineva depozitare în spații incomode? Ne dorim să te ajutăm să găsești cea mai bună soluție de depozitare pentru zonele greu accesibile din bucătărie, de aceea te invităm să vezi cum utilizăm noi zonele de colț. 

Proviziile de familie sunt importante și, cel mai adesea, sunt multe. Ar fi păcat să irosești spațiile de colț! Cu acest corp pentru colț cu jaluzea poți să depozitezi lucrurile într-un mod accesibil. Dulapul are ușă tambur, un real ajutor să ascunzi de privirile prietenilor care vin în vizită conservele, condimentele, pachetele de cafea sau cutiile cu cereale de zi cu zi.

Mai mult decât atât, o altă idee eficientă este montarea în bucătărie a sistemului de colț tip cămară „LeMans”. Multifuncțional și modern, aduce la îndemână și scoate în partea din față oalele, bolurile, tăvile și tigăile depozitate în zonele altfel de nefolosit. Este perfect pentru obiectele voluminoase, iar sistemul de colț rotativ se potrivește și pentru spațiile mici. Noi l-am folosit pentru amenajarea unei bucătării în showroom și o poți vedea în baza unei programări. 

Le Mans Seitenschrank VELA, LED Lichtboard LED-EWB

Mai multe bucătării pe colț în showroom!

Suntem de părere că viața mai relaxată și mai fericită acasă începe de la o organizare excelentă în bucătărie.

Dacă te simți copleșit de prezența  obiectelor din bucătărie care încă nu și-au găsit locul, vino în showroom să te ajutăm cu planificarea viitoarei tale bucătării. Stabilește o întâlnire cu echipa noastră de specialiști în soluții de depozitare și programează o vizită!