Mobilierul de bucătărie Nolte, acum mai accesibil decât crezi

Soluții de depozitare în fiecare colț pentru familiile moderne

Soluții moderne pentru stiluri de viață moderne Spațiile pe colț din bucătărie sunt de obicei locuri uitate sau n...

Bucătăriile elegante atrag toate privirile. Iar nuanța de stejar sălbatic, micro-cimentul aplicat manual, profilul de mâner vertical cu lumină și corpurile în aceeași culoare, la exterior și pe interior, sunt doar câteva dintre elementele de design care reprezintă expresia eleganței. Dacă vă plac trendurile dar vreți să rămâneți în zona accesibilă în designul bucătăriei, vă ghidăm pas cu pas să vă duceți planurile ambițioase de amenajare la bun sfârșit.

Fronturile cu aspect de lemn

Furnir natural? Îl avem în finisajele premium Legno și Tavola. Și asta nu e tot! Pentru cei care iubesc materialele spectaculoase, Nolte a mărit gama celor mai folosite finisaje pentru bucătării cu două colecții de fronturi cu aspect de lemn, aproape imposibil de distins de lemnul real: Manhattan și Artwood


Fie că vă plac fronturile lise, finisate, fie că iubiți texturile (și mai ales fibra lemnului pe orizontală), colecțiile de reproduceri fidele pun în valoare toată frumusețea lemnului. Mai mult decât atât, veți găsi culori, cum ar fi cea a stejarului sălbatic, cu care puteți crea unitate totală, de la carcasă și fronturi, la blat și plinte, chiar și în placarea de perete și laterală. Iar veștile bune nu se opresc aici! Finisajele sunt disponibile inclusiv pentru mobilierul cu profil de mâner cu lumină pe verticală – foarte sofisticat, foarte funcțional și foarte estetic.

Finisajele care reproduc foarte fidel piatra și cimentul

Credem că, în bucătăriile pe care le proiectăm, calitatea vine din tehnologie. De aceea, dacă alegeți finisajele cu aspect de ciment și piatră, puteți fi 100% siguri că au fost prelucrate la cele mai înalte standarde și 120% siguri că sunt aceleași standarde pe care le folosim și pentru finisajele prețioase din micro-ciment natural

Cu ajutorul fronturilor Lucca puteți avea o bucătărie germană cu personalitate, în tonuri comune cu cimentul real: Cement Sapphire Grey, Cement Agate Grey și Cement Anthracite. Iar pentru bucătării urbane și expresive, cu sau fără mâner, aveți la dispoziție finisajele Stone în trei nuanțe autentice: White Concrete, Concrete și Basalt

Important! Toate materialele oferă performanțe estetice superioare și au proprietăți practice de neegalat. Vi le recomandăm cu toată căldura, mai ales că veți face o alegere durabilă pentru un design inedit, vibrant, absolut perfect.

Focus pe Noul Clasic: stilat, elegant și mai accesibil ca niciodată

Știm cu toții că stilul clasic nu se demodează niciodată. Pentru cei care visează la o bucătărie mereu la modă, colecția Focus reproduce fidel două dintre culorile finisajelor premium pentru bucătăriile clasice: Platinum Grey Soft Mat și White Soft Mat. Atât de elegante și, mai ales, convenabile încât o să vi le doriți imediat în amenajarea noii tale bucătării cu un aer clasic reinterpretat.

Bonus: o ofertă pe măsură

La Nolte, misiunea noastră este să vă oferim un stil de viață modern. Iar când avem soluții de design pentru orice buget, tehnologia la standardele cele mai înalte și o ofertă pe măsură, ocazia e de neratat. Până pe 15 iulie, primele 60 de contracte semnate pentru o bucătărie Nolte beneficiază de următoarele reduceri:

  • 45% discount pentru bucătăriile a căror valoare este egală sau mai mare de 8,500 Eur preț de listă fără TVA
  • 35% discount pentru bucătăriile a căror valoare este mai mică de 8,500 Eur preț de listă fără TVA

Vrei să te ajutăm cu planificarea viitoarei tale bucătării? Te invităm să programezi o vizită în showroom!