5 trenduri Nolte în 2023 pe care ar trebui să le cunoști

10 obiceiuri în bucătărie de încercat chiar acum  

Vrei să devii un maestru în bucătărie? Atunci, începe cu obiceiurile tale! Iată 10 sugestii care te vor ajuta să-...

Bucătăria este una dintre cele mai importante camere din casă, iar în ultimii ani au apărut tot mai multe tendințe care au revoluționat modul în care arată și funcționează. Inovarea constantă este esențială pentru a menține un design modern și funcțional, iar noi, la Nolte, înțelegem bine acest lucru.

De aceea, în 2023, îți propunem cinci trenduri care aduc și mai multă inovație și stil în bucătărie. De la culori naturale care creează o atmosferă relaxată și armonioasă, la soluții și mai diverse de iluminare inteligentă și finisaje lucioase, aceste trenduri sunt menite să îmbunătățească experiența în bucătărie.

Ești în căutarea unui design inovator inspirat din natură sau dorești să obții o notă modernă în bucătărie? Așa cum promiteam în articolul de la finalul anului, iată mai multe despre aceste trenduri și cum le poți integra în bucătărie.

Verdele pădurii: culoarea naturii în bucătărie

Ce poate fi mai relaxant decât să-ți petreci timpul în natură? Iar când poți să aduci natura în casa ta, e cu atât mai bine. De aceea, din acest an, avem o nouă nuanță de verde în colecția de bucătării germane Nolte. Mai armonioasă și mai frumoasă, această culoare reproduce nuanțele verzi ale pădurii și este o alternativă la culorile clasice.

Și mai multă lumină acolo unde gătești

Separi albușurile, speli vasele, cauți vinul potrivit… Atunci când ai de lucru în bucătărie, ai nevoie și de o atmosferă plăcută și lumină suficientă pentru orice activitate. În 2023 te bucuri de tot! La utilizarea inteligentă a diferitelor soluții de iluminare în bucătărie, cum ar fi iluminarea orizontală și verticală pentru mobilierul de bucătărie fără mânere și sistemele de iluminare integrate în rafturi, am adăugat ceva nou: iluminarea încorporată în panoul superior. Este practică, estetică și creează atmosferă. Ce poate fi mai plăcut decât sentimentul de bine de a fi acasă?

Luciu strălucitor și natural

Finisajele autentice din lac lucios de cea mai înaltă calitate au fost mereu atractive. Dacă ești fan, Nolte a lansat o nouă colecție de finisaje din lac lucios, disponibilă în patru nuanțe naturale de alb și gri. Avantajul? Pe lângă faptul că oferă un aspect ultra-lucios bucătăriei, sunt accesibile pentru oricine își dorește calitate germană de durată la un preț foarte atractiv.

Stilul rustic într-o interpretare nouă

Bucătăria clasică s-a tot reinventat în ultimii ani. De aceea, și în 2023 venim cu o nouă interpretare a stilului rustic. Și cum facem asta? Printr-o nouă colecție de fronturi cu aspect de lemn, în 18 culori, chiar inedite la prima vedere pentru o bucătărie clasică. Noutatea este dată de aspectul granulat al finisajelor, care subliniază nota modernă și dau un aer unic designului rustic de bucătărie. Mai ales că pot fi folosite pentru piese de mobilier deosebite, cum ar fi o canapea tip bancă, cu spațiu de depozitare. Numai bună pentru a lua loc la cafeaua sau ceaiul de dimineață.

O nouă generație de uși tip clapetă

Dacă până acum am surprins cu dulapurile de bucătărie cu uși tip clapetă sau cămară, de mare ajutor în special în bucătăriile mici, din 2013 vor surprinde și mai mult datorită versiunilor disponibile cu acționare motorizată. Cu alte cuvinte, ușile mobilierului sunt asistate electric pentru a se deschide rapid și silențios. O inovație care o să-ți placă și peste 10 ani!

Acestea sunt cinci trenduri Nolte pe care ar trebui să le ai în vedere în anul 2023 dacă vrei să îți reînnoiești bucătăria cu stil și funcționalități noi. Vrei să vezi mai multe în showroom? Nu uita să faci o programare.