10 obiceiuri în bucătărie de încercat chiar acum  

Du-te vino pe culori: ce alegi în bucătărie

Spațiul disponibil – totul e pregătit pentru crearea proiectului. Tipuri de finisaje – încă ne gândim d...

Vrei să devii un maestru în bucătărie? Atunci, începe cu obiceiurile tale! Iată 10 sugestii care te vor ajuta să-ți îmbunătățești stilul culinar. Citește mai departe și descoperă cu care ai vrea să începi chiar acum.

  1. Investește în ustensile de bucătărie de calitate – acestea te vor ajuta să gătești mâncăruri mai gustoase și să te simți ca un adevărat chef.
  2. Alege ingrediente locale și produse ecologice – astfel, protejezi mediul și ai o alimentație sănătoasă.
  3. Folosește ierburi și condimente proaspete pentru a da un plus de savoare mâncării tale.
  4. Planifică-ți meniul săptămânii – în acest fel vei economisi bani și vei putea să îți personalizezi mâncarea în funcție de gusturile tale, fără să te chinui să găsești ceva rapid.
  5. Experimentează noi rețete – nu uita că bucătăria este un loc unde poți să fii creativ și să încerci lucruri noi.
  6. Gătește împreună cu partenerul sau cu familia – fie că e vorba de un prânz în weekend sau de cina de Valentine’s Day, poți crea momente speciale în bucătărie.
  7. Organizează-ți bucătăria și vei avea totul la îndemână.
  8. Folosește tehnologia în bucătărie – un robot de bucătărie te poate ajuta să gătești mai ușor, mai ales când nu e nevoie să-l strângi de pe blat după ce ți-ai terminat treaba.
  9. Ia o pauză de ceai sau joacă-te cu cei mici – cine a zis că bucătăria nu poate fi un loc relaxant și distractiv pentru copii?
  10. Include exercițiile fizice în timp ce pregătești masa – doar câteva minute de stretching sau puțin dans în timp ce te bucuri de muzică te pot ajuta să te simți mai energic și mai motivat.

Este important să îți formezi obiceiuri noi în bucătărie, dar la fel de important este să ai un mediu de lucru confortabil și eficient. Bucătăriile germane Nolte sunt proiectate cu acest scop în minte, astfel încât să îți ofere un spațiu de lucru inteligent și dotat modern. Cu corpuri de bucătărie mai înalte, sisteme moderne de iluminat încorporate, sertare tip blat de lucru care se ascund în mobilier sau corpuri de bază cu sistem rotativ LeMans, pentru a folosi spațiul de pe colț, vei avea tot ce îți trebuie la îndemână, făcându-ți viața mai ușoară și mai frumoasă în bucătărie.

Pregătit să experimentezi sugestiile și ideile noastre? Citește și celelalte articole de pe blogul nostru, inspiră-te și bucură-te de fiecare moment petrecut în bucătăria ta!